Opel Corsa

1.0 S&S Editon 66kW 5-D

Vanaf  € 285,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,123

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Opel Corsa private lease actie bij SternLease

De nieuwe Opel Corsa straalt sierlijke kracht uit, met een mooi lijnenspel en een sportieve grille. U kunt de Opel Corsa 5-deurs Edition uitvoering met 66 kW 1.0 liter motor nu private leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease en ontdekt wat de Opel Corsa u allemaal kan bieden.

Ontdek de Opel Corsa Edition private lease opties

Maak rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease. De getoonde Opel Corsa 1.0 S&S Edition private leaseprijs kan variëren gebaseerd op uw looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks verwacht te rijden. Andere uitvoeringen van de Opel Corsa Edition en optiepakketten zijn tevens leverbaar voor private lease.

Opel Corsa Edition leaseprijs samenstellen

Interesse om de Opel Corsa 1.0 S&S Edition te private leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, onze leaseadviseurs doen u spoedig een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Opel Corsa 1.0 S&S Edition private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png