Opel Vivaro Edition GB 27 1.6 CDTI E6

Vanaf  € 385,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Opel leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Opel Vivaro SternLease actie

Met de Opel Vivaro investeert u in een stevige bedrijfswagen met een robuust herkenbaar design. De hoge daklijn en moderne grille maken de Vivaro direct herkenbaar. De hoekige flanken zorgen ondertussen voor een zakelijke uitstraling die perfect bij iedere onderneming past. U kunt nu de Opel Vivaro Edition GB 27 met 1.6 CDTI motor zakelijk leasen voor een extra scherpe leaseprijs. Vraag een vrijblijvende offerte voor full operational lease bij SternLease aan en ontdek wat de Opel Vivaro allemaal kan toevoegen aan uw onderneming.

Opel Vivaro kosten bij full operational leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Opel Vivaro Edition actie is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Opel Vivaro full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van de Opel Vivaro Edition uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Opel Vivaro Edition GB 27 1.6 CDTI en ontvang spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een verkennen gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Opel Vivaro full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.