Opel Vivaro Edition CDTi E6 2700 90 L1H1

Vanaf  € 349,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Opel Vivaro SternLease actie

Met de Opel Vivaro investeert u in een stevige bedrijfswagen met een robuust herkenbaar design. De hoge daklijn en moderne grille maken de Vivaro direct herkenbaar. De hoekige flanken zorgen ondertussen voor een zakelijke uitstraling die perfect bij iedere onderneming past. U kunt nu de Opel Vivaro Edition GB 27 met 1.6 CDTI motor zakelijk leasen voor een extra scherpe leaseprijs. Vraag een vrijblijvende offerte voor full operational lease bij SternLease aan en ontdek wat de Opel Vivaro allemaal kan toevoegen aan uw onderneming.

Opel Vivaro kosten bij full operational leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Opel Vivaro Edition actie is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Opel Vivaro full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van de Opel Vivaro Edition uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Opel Vivaro Edition GB 27 1.6 CDTI en ontvang spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een verkennen gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Opel Vivaro full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp