Fiat 500

Twin Air 80PK Popstar Dualogic

Vanaf  € 259,-  per maand incl. BTW*
48 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,11

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Semi-automaat
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

SternLease Fiat 500 Popstar actie

Een van de meest trendy compacte auto’s op de markt en het toonbeeld van Italiaans verfijnd design: de Fiat 500 is direct uit voorraad leverbaar. Private de Fiat 500 TwinAir 80 pk Popstar Dualogic nu met een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Fiat 500 Dualogic Popstar u allemaal kan bieden.

Ontdek de Fiat 500 Popstar private lease opties

Maak rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease. De getoonde Fiat 500 TwinAir 80pk Popstar Dualogic private leaseprijs kan variëren gebaseerd op uw looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks verwacht te rijden. Andere uitvoeringen van de Fiat 500 en optiepakketten zijn tevens leverbaar voor private lease.

Fiat 500 Popstar leaseprijs samenstellen

Interesse om de Fiat 500 TwinAir 80pk Popstar Dualogic te private leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, onze leaseadviseurs doen u spoedig een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Fiat 500 TwinAir 80pk Popstar Dualogic private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png