Ford Ka+

70 Trend Essential

Vanaf  € 275,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,098

ford-ka-2017

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

SternLease Ford Ka+ lease actie

De compacte Ford auto voor in de start. De Ford Ka+ is stoer en expressief en kan uitgerust worden met een rijke selectie aan opties, allen leverbaar als lease bij SternLease. U kunt nu de Ford Ka+ Trend Essential private leasen met een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Ford Ka+ 70 Trend Essential u allemaal kan bieden.

Ontdek de Ford Ka private lease opties

Maak rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease. De getoonde Ford Ka+ Trend Essential private leaseprijs kan variëren gebaseerd op uw looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks verwacht te rijden. Andere uitvoeringen van de Ford Ka+ en optiepakketten zijn tevens leverbaar voor private lease.

Ford Ka+ 70 Trend Essential private lease samenstellen

Interesse om de Nissan Ka+ 70 Trend Essential te private leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, onze leaseadviseurs doen u spoedig een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Ford Ka+ Trend Essential private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png