Mercedes-Benz S 500 PLUG-IN HYBRID bestellen

De S500 PLUG-IN HYBRID is het nieuwe model uit de Merdedes-Benz S-Klasse. Dankzij de gecombineerde elektromotor heeft deze uitvoering een lage CO2-uitstoot wat goed is voor het milieu. De elektromotor zorgt er tevens voor dat uw brandstofkosten sterk omlaag gaan.

Elektrisch of hybride rijden

Een luxe limousine uit de Mercedes-Benz S-Klasse gaat gepaard met opties en accessoires van de hoogste kwaliteit. Daarbovenop komt een exclusief rijsysteem voor de elektrische Mercedes-Benz modellen. De S500 PLUG-IN HYBRID kan tijdens het rijden wisselen tussen 4 bedrijfs- en 3 rijmodi. Zo kunt u ervoor kiezen om volledig elektrische te rijden in de E-Modus of een combinatie van de elektro- en verbrandingsmotor te gebruiken. De elektrische actieradius van de S500 is bij benadering 30 kilometer en die kunt u dan het effectiefst inzetten. In de E-Save modus rijdt de Mercedes-Benz zelfs extra efficiënt om de elektriciteit te bewaren.

Vermogen van de S500 PLUG-IN HYBRID

In combinatie met de elektrische motor en de 6-cilinder benzinemotor, haalt de Mercedes-Benz S500 PLUG-IN HYBRID een indrukwekkend vermogen. Van 0 tot 100 km/u lukt al in 5,2 seconden. Het brandstofverbruik komt dan op slechts 2,8 liter per 100 km. Andere motorcombinaties zijn ook mogelijk. Neem contact op met Mercedes-Benz dealer Stern Auto voor het volledige overzicht.

S500 PLUG-IN HYBRID prijs aanvragen

Wilt u ook de kwaliteit en het comfort van Mercedes-Benz combineren met een milieuvriendelijke aandrijving? De Mercedes-Benz S500 PLUG-IN HYBRID kunt u in alle uitvoeringen kopen, leasen of financieren bij Stern Auto. Onze Mercedes-Benz verkoopadviseurs configureren samen met u de ideale uitvoering. U kunt ook bij de Stern Auto werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Mercedes-Benz onderhoud.  

Mercedes-Benz S-klasse voorraad

Mercedes-Benz S 500 privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een S 500 Hybrid

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Hybride auto verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz S 500 onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen