Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Meer informatie

De S500 PLUG-IN HYBRID is het nieuwe model uit de Merdedes-Benz S-Klasse. Dankzij de gecombineerde elektromotor heeft deze uitvoering een lage CO2-uitstoot wat goed is voor het milieu. De elektromotor zorgt er tevens voor dat uw brandstofkosten sterk omlaag gaan.

Elektrisch of hybride rijden

Een luxe limousine uit de Mercedes-Benz S-Klasse gaat gepaard met opties en accessoires van de hoogste kwaliteit. Daarbovenop komt een exclusief rijsysteem voor de elektrische Mercedes-Benz modellen. De S500 PLUG-IN HYBRID kan tijdens het rijden wisselen tussen 4 bedrijfs- en 3 rijmodi. Zo kunt u ervoor kiezen om volledig elektrische te rijden in de E-Modus of een combinatie van de elektro- en verbrandingsmotor te gebruiken. De elektrische actieradius van de S500 is bij benadering 30 kilometer en die kunt u dan het effectiefst inzetten. In de E-Save modus rijdt de Mercedes-Benz zelfs extra efficiënt om de elektriciteit te bewaren.

Vermogen van de S500 PLUG-IN HYBRID

In combinatie met de elektrische motor en de 6-cilinder benzinemotor, haalt de Mercedes-Benz S500 PLUG-IN HYBRID een indrukwekkend vermogen. Van 0 tot 100 km/u lukt al in 5,2 seconden. Het brandstofverbruik komt dan op slechts 2,8 liter per 100 km. Andere motorcombinaties zijn ook mogelijk. Neem contact op met Mercedes-Benz dealer Stern Auto voor het volledige overzicht.

S500 PLUG-IN HYBRID prijs aanvragen

Wilt u ook de kwaliteit en het comfort van Mercedes-Benz combineren met een milieuvriendelijke aandrijving? De Mercedes-Benz S500 PLUG-IN HYBRID kunt u in alle uitvoeringen kopen, leasen of financieren bij Stern Auto. Onze Mercedes-Benz verkoopadviseurs configureren samen met u de ideale uitvoering. U kunt ook bij de Stern Auto werkplaatsen terecht voor gespecialiseerd Mercedes-Benz onderhoud.  

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »