Over de Audi A3 Sportback e-tron

De sportieve Audi A3 combineert de voordelen van elektrisch rijden. Dat komt door de kracht en het zuinige verbruik van de nieuwste generatie TFSI-motor en elektromotor, die gecombineerd de aandrijving leveren voor dit prachtige automodel. De Audi A3 Sportback e-tron is direct te bestellen.

Audi A3 Sportback e-tron verbruik

De gecombineerde aandrijving van de e-tron zorgt voor een vermogen van 150 kW (204 pk). De Audi A3 Sportback bewijst dat een Plug-in Hybrid niet hoeft in te boeten op kracht onder de motorkap. Het brandstofverbruik blijft tegelijkertijd laag; slechts 1,5 liter per 100 kilometer. De hybride Audi bepaalt daarnaast zelf wanneer het nodig is om de dieselmotor in te schakelen tijdens het rijden. De elektrische actieradius kan daardoor bespaard blijven. Standaard is het voldoende voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad.

Opladen van de Audi A3 Sportback Hybrid is daarnaast ook zeer eenvoudig. Via het oplaadpunt aan de voorkant, kunt u eenvoudig opladen bij alle openbare oplaadpunten. Gemiddeld duurt het laadproces minder dan 3 uur. Thuis opladen via een normaal stopcontact kan al binnen 4 uur voor een vol accupakket zorgen.

Welke kleuren is de Audi A3 Sportback e-tron leverbaar?

Standaard kunt u bij ons de Audi A3 Plug-in Hybrid bestellen in de volgende kleuren: Amalfiwit, Briljantrood en Briljantzwart. Optioneel kunt u ook kiezen uit diverse metalliclakken. Daarvan zijn de kleuren Belugabruin, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw, Shirazrood en de parellak Misanorood leverbaar.

Audi A3 Sportback e-tron prijs aanvragen

Benieuwd of de eerste Plug-in Hybrid Audi A3 iets voor u is? Bij Audi-dealer Heron Auto kunt u de A3 Sportback in alle uitvoeringen en met diverse opties bestellen. Privé of zakelijk leasen is een optie, evenals financieren of verzekeren van uw Audi. Stern helpt u graag verder met haar totaalpakket aan mobiliteitsdiensten. Onze Heron Auto vestigingen zijn tevens voorzien van werkplaatsen waar u Audi-onderhoud kunt aanvragen.

Audi A3 voorraad

Lease een A3 sportback

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Privé lease een A3 sportback

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Audi verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

A3 Sportback financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Audi A3 repareren

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Audi A3 Sportback Hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Audi onderhoud kunt u altijd terecht bij een Audi dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen