Over de Audi A3 Sportback e-tron

De sportieve Audi A3 combineert de voordelen van elektrisch rijden. Dat komt door de kracht en het zuinige verbruik van de nieuwste generatie TFSI-motor en elektromotor, die gecombineerd de aandrijving leveren voor dit prachtige automodel. De Audi A3 Sportback e-tron is direct te bestellen.

Audi A3 Sportback e-tron verbruik

De gecombineerde aandrijving van de e-tron zorgt voor een vermogen van 150 kW (204 pk). De Audi A3 Sportback bewijst dat een Plug-in Hybrid niet hoeft in te boeten op kracht onder de motorkap. Het brandstofverbruik blijft tegelijkertijd laag; slechts 1,5 liter per 100 kilometer. De hybride Audi bepaalt daarnaast zelf wanneer het nodig is om de dieselmotor in te schakelen tijdens het rijden. De elektrische actieradius kan daardoor bespaard blijven. Standaard is het voldoende voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad.

Opladen van de Audi A3 Sportback Hybrid is daarnaast ook zeer eenvoudig. Via het oplaadpunt aan de voorkant, kunt u eenvoudig opladen bij alle openbare oplaadpunten. Gemiddeld duurt het laadproces minder dan 3 uur. Thuis opladen via een normaal stopcontact kan al binnen 4 uur voor een vol accupakket zorgen.

Meer informatie

Welke kleuren is de Audi A3 Sportback e-tron leverbaar?

Standaard kunt u bij ons de Audi A3 Plug-in Hybrid bestellen in de volgende kleuren: Amalfiwit, Briljantrood en Briljantzwart. Optioneel kunt u ook kiezen uit diverse metalliclakken. Daarvan zijn de kleuren Belugabruin, Dakotagrijs, Floretzilver, Gletsjerwit, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw, Shirazrood en de parellak Misanorood leverbaar.

Audi A3 Sportback e-tron prijs aanvragen

Benieuwd of de eerste Plug-in Hybrid Audi A3 iets voor u is? Bij Audi-dealer Heron Auto kunt u de A3 Sportback in alle uitvoeringen en met diverse opties bestellen. Privé of zakelijk leasen is een optie, evenals financieren of verzekeren van uw Audi. Stern helpt u graag verder met haar totaalpakket aan mobiliteitsdiensten. Onze Heron Auto vestigingen zijn tevens voorzien van werkplaatsen waar u Audi-onderhoud kunt aanvragen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Audi A3 Sportback e-tron Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Audi A3 Sportback e-tron kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Audi lease

Voordelig een Audi A3 Sportback e-tron leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Audi A3 Sprotback e-tron leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »