Deze auto is niet meer nieuw leverbaar en alleen nog als occasion verkrijgbaar.

Bekijk onze occasions »

Over de Ford C-MAX Plug-in Hybrid

De Ford C-MAX is ook als Plug-in Hybrid leverbaar bij onze Ford-dealers. De C-MAX was al een luxe model dat bol stond van stijl en karakter. De hybride aandrijving voegt daar een zeer laag brandstofverbruik aan toe.

Zelfde luxe, nieuwe elektrische aandrijving

Net als de C-MAX modellen met conventionele aandrijvingen, komt het nieuwe model met dezelfde elegante carrosserie. Inclusief de herkenbare Ford-grille en fraaie chroomdetails. De C-MAX is ook leverbaar met een panorama dak en mistlampen aan de voorkant. Standaard rijdt u echter altijd in een zeer complete 5-persoonsauto. 

De Ford Plug-in Hybrid wordt geleverd met een zeer efficiënte 7,6 kWh lithium-ionaccu. Deze uitvoering is lichter dan het gemiddelde accupakket en kan tevens tijdens het rijden worden opgeladen dankzij het Regenerative Braking-systeem. Met deze technologie wordt 90% van de energie tijdens het remmen opgevangen en gebruikt om nieuwe elektriciteit op te wekken. 

Pas uw hybride rijstijl aan

Gemiddeld kan de C-MAX Plug-in Hybrid 30 kilometer volledig elektrisch rijden. Voldoende voor dagelijks stadsverkeer. Tijdens het rijden gebruikt de Ford zelf de benzinemotor op strategische wijze, zodat u altijd voldoende snelheid en vermogen heeft. U kunt ook zelf kiezen tussen verschillende rijstanden: 

EV Now: De C-MAX rijdt volledig op de elektrische aandrijving. Pas bij snelheden boven de 137 km/u, schakelt hij automatisch de benzinemotor in.

EV Later: De benzinemotor neemt de aandrijving over. Ideaal voor als u later tijdens de rit veel start-stopverkeer verwacht. 

EV Auto Mode: De optimale combinatie van beide motoren. De boordcomputer van de C-MAX Plug-in Hybrid bepaalt zelf welke aandrijving op welke moment wordt ingezet voor maximale efficiëntie. 

Veilig rijden in de Ford C-MAX Plug-in Hybrid

Veiligheid van de bestuurder is uiterst belangrijk voor Ford en in het bijzonder bij Plug-in Hybrid modellen. Het accupakket wordt extra goed beschermd door een sterk Boron-schild. De functie is ook ingebouwd om direct de accu uit te schakelen in geval van een ongeluk of technisch mankement. Hulp tijdens het rijden wordt voorzien via Electronic Stability Control, Traction Control en de nieuwste generatie Ford SYNC handsfree technologie. Optioneel zijn er ook veel accessoires en beveiligingssystemen leverbaar.

De beschikbare Ford C-MAX Hybrid kleuren

De volgende C-MAX Plug-in Hybrid carrosseriekleuren zijn direct te bestellen bij onze Ford-dealers: Oxford White, Tuxedo Black, Ignot Silver, Magnetic, Blue Candy en White Platinum. 

Interesse in kopen? Vraag naar de C-MAX Hybrid prijs

Interesse in het kopen van een Ford C-MAX Plug-in Hybrid? Vraag naar de Ford C-MAX Plug-in Hybrid prijs bij onze officiële Ford-dealer Ardea Auto. Alle uitvoeringen en opties zijn leverbaar en u kunt ook bij de dealervestigingen terecht voor een Ford lease of financiering. Verzekering en onderhoud behoren ook tot het Ford totaalpakket van Stern.

Ford C-MAX voorraad

Lease een hybride C-MAX

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Ford C-MAX Plug-in Hybrid verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Ford C-MAX reparaties

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Privé lease een Ford C-MAX Hybrid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Gespecialiseerd hybrid onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen