Over de Fiat 500X crossover

De Fiat 500X brengt het elegante uiterlijk van de geliefde Fiat 500-lijn naar een splinternieuw crossover design. Deze ruige toevoeging aan de Fiat 500-lijn komt met een luxe Italiaanse uitrusting en kan met verschillende motoren geleverd worden. Tevens kan de Fiat 500X met automaat en 4x4 aandrijving geleverd worden via Stern Fiat-dealer Vireo Auto.

Meer informatie

Fiat 500X City Look prijs aanvragen

Met de Fiat 500X City Look kiest u een elegante uitvoering die het verleidelijke design van de Fiat 500-lijn accentueert. U heeft ook meer opties om de Fiat 500X te customisen en er kan meer technologie aan het interieur worden toegevoegd. Zoals de naam van de uitvoering al aangeeft, is de 500X City Look het ideale model voor de stedelijke omgeving. Want ook in de stad wilt u een auto waarin u uw hele gezin veilig en comfortabel kunt vervoeren.

De Fiat 500X kleuren

Alle carrosseriekleuren van de Fiat 500X zijn te bestellen bij Vireo Auto. U heeft de keuze uit de volgende lakkleuren: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Cinema, Grigio Arte, Grigio Argento, Grigio Moda, Verde Toscana, Bronzo Magnetico, Blu Venezia, Giallo Amalfi, Rosso Amore en Bronzo Magnetico Mat. Uitgezonderd van de Rosso Passione is er een meerprijs verbonden per lakkleur. Onze Fiat-adviseurs bieden u graag een overzicht van de opties aan. 

Fiat 500X kopen of leasen

Via Stern zijn alle accessoires en opties van de Fiat 500X leverbaar. Onze Fiat-dealers helpen u graag met het samenstellen van de ideale crossover uitvoering. Naast kopen heeft u ook de keuze uit leasen en financieren is tevens een optie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze Fiat verkoopadviseurs.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat 500X Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat 500X kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Fiat lease

Voordelig een Fiat 500X leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Fiat 500X leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »