Over de Fiat 500X crossover

De Fiat 500X brengt het elegante uiterlijk van de geliefde Fiat 500-lijn naar een splinternieuw crossover design. Deze ruige toevoeging aan de Fiat 500-lijn komt met een luxe Italiaanse uitrusting en kan met verschillende motoren geleverd worden. Tevens kan de Fiat 500X met automaat en 4x4 aandrijving geleverd worden via Stern Fiat-dealer Vireo Auto.

fiat-500x-modelpagina


Standaard uitrusting

Fiat 500X City Look prijs aanvragen

Met de Fiat 500X City Look kiest u een elegante uitvoering die het verleidelijke design van de Fiat 500-lijn accentueert. U heeft ook meer opties om de Fiat 500X te customisen en er kan meer technologie aan het interieur worden toegevoegd. Zoals de naam van de uitvoering al aangeeft, is de 500X City Look het ideale model voor de stedelijke omgeving. Want ook in de stad wilt u een auto waarin u uw hele gezin veilig en comfortabel kunt vervoeren.

De Fiat 500X kleuren

Alle carrosseriekleuren van de Fiat 500X zijn te bestellen bij Vireo Auto. U heeft de keuze uit de volgende lakkleuren: Rosso Passione, Bianco Gelato, Nero Cinema, Grigio Arte, Grigio Argento, Grigio Moda, Verde Toscana, Bronzo Magnetico, Blu Venezia, Giallo Amalfi, Rosso Amore en Bronzo Magnetico Mat. Uitgezonderd van de Rosso Passione is er een meerprijs verbonden per lakkleur. Onze Fiat-adviseurs bieden u graag een overzicht van de opties aan. 

Fiat 500X kopen of leasen

Via Stern zijn alle accessoires en opties van de Fiat 500X leverbaar. Onze Fiat-dealers helpen u graag met het samenstellen van de ideale crossover uitvoering. Naast kopen heeft u ook de keuze uit leasen en financieren is tevens een optie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze Fiat verkoopadviseurs.

Fiat 500X voorraad