De Nissan e-NV200 kopen bij Stern

Wilt u een duurzame bedrijfswagen? De Nissan e-NV200 is perfect als 100% elektrische bestelauto. Ervaar zelf het rijden in de elektrische Nissan, met slim design en de beste laadruimte in zijn klasse. Zijn lithium-ion accu’s zijn volledig geïntegreerd in de vloer om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. De Nissan e-NV200 is leverbaar in alle uitvoeringen bij onze officiële Nissan-dealer Arend Auto.

Elektrisch rijden met de Nissan e-NV200

De Nissan e-NV200 heeft bij benadering een elektrische actieradius van maximaal 170 km. Omdat de auto geen CO2 uitstoot kunt u met uw lease profiteren van een lage 4% bijtelling. Met zijn compacte formaat, grote laadruimte en goede uitrusting is de Nissan e-NV200 de perfecte duurzame bedrijfswagen voor de stad.

Nissan e-NV200 offerte aanvragern

Interesse om zelf de elektrische bestelauto te ervaren? De Nissan e-NV200 is in alle uitvoeringen leverbaar via onze officiële Nissa-dealer Arend Auto. Vraag een proefrit aan of meteen een vrijblijvende offerte. Als Nissan totaalaanbieder kunnen wij u tevens voorzien van een voordelige lease of financiering. Ook gespecialiseerd onderhoud en schadeherstel behoort tot de Stern service. Vraag een vrijblijvende Nissan e-NV200 offerte aan.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Nissan e-NV200 Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de e-NV200 kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Nissan e-NV200 lease

Voordelig een Nissan leasen bij Stern

Privé of zakelijk de e-NV200 auto leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »