Een nieuwe stap: de Jeep Renegade

Zie de nieuwe Renegade en u ziet direct een typische Jeep: de grille met 7 sleuven, stoere uitstraling, en een oog voor de fijne details. Daarnaast is de Jeep Renegade een compacte SUV waar geen concurrent tegen op kan. Of u nu door de stad rijdt of een nieuwe weg inslaat in de wildernis, de Jeep Renegade rijdt heerlijk comfortabel. U kunt de Renegade nu bestellen of een uit voorraad kopen bij Jeep-dealer Vireo Auto!

Jeep Renegade motoren

De Jeep Renegade kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • 1.6 E-torq benzinemotor - 81 kW / 110 pk
  • 1.4 MultiAir benzinemotor - 103 kW / 140 pk
  • 1.4 MultiAir benzinemotor - 125 kW / 170 pk
  • 1.6 MultiJet dieselmotor - 88 kW / 120 pk
  • 2.0 MultiJet dieselmotor - 103 kW / 140 pk
  • 2.0 MultiJet dieselmotor - 125 kW / 170 pk

Jeep Renegade interieur en opties

Veelzijdigheid is het sleutelwoord met de Renegade. Deze Jeep komt standaard met een comfortabel interieur voor 5 personen uit te breiden met een 7 inch kleurenscherm, Park Assist, Driver Assist en Uconnect navigatiesysteem. Het interieur van de Jeep Renegade bevat ook veel details naar het roemruchte verleden van het merk. U rijdt in een rasechte jeep maar met het luxe interieur van de betere crossovers. 

Met zoveel opties en mogelijkheden kunt u meteen uit diverse uitvoeringen kiezen. De Renegade Sport is het basismodel en is al zeer ruige terreinen de baas. De Renegade Longitude, Limited en Trailhawk bevatten een grotere uitrusting en een luxer interieur. Soms zelfs met limited edition bekleding.

Alle Jeep Renegade kleuren leverbaar

De Jeep Renegade is in alle officiële kleuren te bestellen bij Vireo Auto. Het betreft de volgende carrosseriekleuren: Alpine White, Anvil, Black, Carbon Black, Colorado Red, Commando Green, Glacier Metallic, Mojave Sand, Omaha Orange, Sierra Blue en Solar Yellow. Bekijk ook de actuele voorraad, wellicht dat uw Renegade kleur direct op voorraad is.

Jeep Renegade kopen via Stern

Bij Vireo Auto kunt u terecht voor diverse Stern diensten. Zo kan u meteen de Jeep Renegade kopen, leasen maar ook financieren of verzekeren. Tevens kunt u in de Vireo Auto garages terecht voor Jeep Renegade onderhoud. Zo vindt u al uw Jeep service op één adres.

Jeep Renegade voorraad

Jeep Renegade privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Jeep Renegade leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Jeep Renegade verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Kies voor een Jeep financiering

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Jeep Renegade schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Jeep Renegade onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jeep onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jeep dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen