Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Bekijk onze andere modellen of neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Over de Volkswagen Golf GTE

De beste is beter geworden met de introductie van de Volkswagen Golf GTE. De Plug-in Hybrid uitvoering van de populaire hatchback is direct leverbaar. Met verschillende rijstanden zodat u volledig elektrisch of in combinatie met de benzinemotor kunt rijden.

Golf GTE specs

De Volkswagen Golf GTE behoudt het imago van een sportieve hatchback, dankzij de fraaie prestaties van de 1.4 TSI benzinemotor. Met 150 kW (204 pk) biedt deze motor prima ondersteuning aan de elektrische aandrijving. De elektromotor schakelt bij hoge snelheden zelf de benzinemotor in ter ondersteuning. De gecombineerde topsnelheid van de Golf Plug-in Hybrid is in de GTE-modus maar liefst 217 km per uur!

Volkswagen Golf GTE actieradius

Rijdt u volledig elektrisch dan kan de Golf GTE tot wel 35 km rijden zonder over te schakelen op de benzinemotor. Remenergie wordt met de nieuwste technologie ook omgezet in nieuwe elektriciteit en bij benadering is de totale actieradius gemiddeld 939 km. De Volkswagen Golf GTE is dus perfect voor in de stad maar ook om op vakantie mee te nemen. Met een trekgewicht van 1500 kg kunt u zelfs een kleine caravan meenemen. Een trekhaak kan optioneel gemonteerd worden.

Nieuw GTE interieur

Van buiten is de GTE op en top Volkswagen Golf en van binnen wordt het nieuwe GTI interieur aangehouden. Één groot verschil: alles dat bij de GTI rood is, is bij de GTE blauw. Van het ruitpatroon in de stevige sportstoelen, tot details in het dashboard en interieurverlichting. De Volkswagen Golf GTE heeft ook de optie om met een uniek instrumentenpaneel geleverd te worden. Diverse multimediafuncties zijn via een scherm in het dashboard direct te bedienen, maar u krijgt ook een goed visueel overzicht van de staat van de GTE aandrijving. Van de elektrische actieradius tot het aantal toeren dat de benzinemotor meedraait, de boordcomputer houdt u op de hoogte.

Welke Golf GTE kleuren kunt u bestellen?

Volkswagen-dealer Heron Auto biedt alle opties en kleuren aan voor de Golf GTE. U heeft de keuze uit de volgende officiële carrosseriekleuren: Urano Grey, Pure White, Tornado Red, Black, Deep Black, Night Blue, Pacific Blue, Reflex Silver, Sunset Red, Tungsten Silver en Oryx White.

Nu de Volkswagen Golf GTE leasen

Via Stern of een van de dealervestigingen van Heron Auto, kunt u direct de Volkswagen Golf GTE kopen maar ook financieren of leasen. Bekijk onze voorraad of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Volkswagen Golf voorraad

VW Golf GTE privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Volkswagen Golf GTE leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Volkswagen verzekeringen

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

VW Golf GTE financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

VW Golf GTE schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Hybride Golf Volkswagen onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volkswagen onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volkswagen dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen