Nieuwe hybrid: de Volkswagen Passat GTE

De innovatieve elektrische technologie van Volkswagen is nu ook leverbaar in de nieuwe Passat. De Volkswagen Passat GTE is leverbaar via onze dealer Heron Auto.

De nieuwe uitvoering combineert de zakelijke uitstraling van de Passat met een uiterst zuinige elektromotor. Gecombineerd met de benzinemotor heeft u toegang tot 160 kW (218 pk) vermogen, terwijl de hybride auto met rustig rijden slechts 2 liter per 100 km verbruikt. De Volkswagen Passat GTE is leverbaar als Limousine of extra ruime Variant.

Meer informatie

Zakelijk rijden in de hybride Passat

De Volkswagen Passat is al jaren een populair model onder zakelijke rijders. De professionele uitstraling is aangescherpt met de nieuwe Passat GTE uitvoeringen. Er is geen andere auto in de Volkswagen range te vinden met zoveel ruimte en flexibiliteit. De Passat GTE prijs is bovendien zeer scherp, dankzij het lage verbruik en CO2-uitstoot. Zakelijk rijden doet u in stijl met de elektrische Passat. Wij bieden de Passat zowel met een operationele lease als een financial lease aan.

Volkswagen Passat GTE met vernieuwd interieur

Niet alleen de hybride aandrijving is nieuw binnen de Passat GTE. Het hele interieur heeft verbeteringen ondergaan. Zo kan de Passat GTE met de ErgoComfort stoelen geleverd worden. Door de vele instelmogelijkheden zit u altijd comfortabel. De ErgoComfort heeft bovendien een massagefunctie.

Hoogwaardige materialen worden geaccentueerd door aangename verlichting. De bedieningselementen werken intuïtief en het dashboard kan uitgerust worden met een geavanceerd multimediasysteem. Via het ingebouwde scherm hebt u tevens toegang tot navigatie en knoppen waarmee u eenvoudig de route kunt instellen.

Optioneel leverbaar met 10 systemen voor optimaal rijplezier en veiligheid

Veiligheid is ook bij de Volkswagen Passat GTE een van de speerpunten. Vandaar dat de hybride Passat meegeleverd kan worden met wel 10 systemen die de rijstijl verbeteren en veiliger maken. Zo kunt u sensoren bestellen die voetgangers herkennen. De Passat GTE geeft zelf geluid en lichtsignalen voor voetgangers en remt automatisch wanneer u te hard een persoon nadert.

Andere rijsystemen helpen mee wanneer u in de file staat of met een caravan of aanhangwagen rijdt. Area View is nog een fantastische toevoeging. Een systeem van maar liefst 4 camera’s houdt de omgeving van de Passat GTE in de gaten. Het creëert zo een vogelperspectief dat u kunt bekijken op het display in uw dashboard. Zo kunt u overzichtelijker rijden dan ooit.

Ook de LED-verlichting van de hybride Passat is nieuw en verbeterd. De koplampen hebben meer lichtvolume maar verbruiken minder energie. De LED-verlichting gaat langer mee en zorgt bovendien voor minder vermoeide ogen.

Volkswagen Passat GTE leasen met lage bijtelling

Interesse? Neem contact op met een vestiging van Heron Auto. Onze Volkswagen-experts voorzien u graag van alle informatie over de Passat GTE. Zij kunnen ook in contact met u blijven voor wanneer de eerste bestellingen geaccepteerd worden. De Volkswagen Passat GTE is door zijn lage brandstofverbruik en CO2-uitstoot bijzonder interessant voor de zakelijke aanschaf. De hybride Volkswagen is nu leverbaar in alle uitvoeringen.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volkswagen Passat GTE Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volkswagen Passat GTE kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volkswagen lease

Voordelig een Volkswagen Passat GTE leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volkswagen Passat GTE leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »