Renault Clio

HB TCE Eco 90PK Life

Vanaf  € 289,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,12

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

SternLease Renault Clio hatchback lease actie

Het vernieuwde exterieur van de Renault Clio hatchback roept plezier en verlangen op. De mooie ronde lijnen van het Renault-design staan dit model uitstekend. U kunt nu de Life uitvoering van de Renault Clio Hatchback, met 90 pk sterke DCI motor, privé leasen voor een extra scherpe maandprijs. Alleen bij SternLease! Vraag een vrijblijvende offerte voor de Renault Clio hatchback TCE 90pk Life aan en ontdek wat uw volgende leaseauto allemaal kan.

Renault Clio hatchback privé leasen

De getoonde maandprijs voor de nieuwe Renault Clio hatchback Life is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Interesse om van de Renault Clio hatchback Life uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte voor het Renault Clio hatchback TCE 90pk Eco Life actiemodel en ontvang spoedig een persoonlijk aanbod! Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak met u maken voor een verkennend gesprek. Wij gebruiken graag onze expertise om de beste Renault Clio hatchback Life full operational lease voor uw onderneming samen te stellen.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png