Mercedes E-Klasse Limousine 350E Lease Edition

Vanaf  € 799,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Rijimpressie

mercedes-e350

Daarom kiest u voor een Mercedes-Benz leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Bestel nu bij Stern!

De Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition komt met een 4-cilinder benzinemotor en een elektrische motor. U kunt tot 30 kilometer elektrisch rijden wat de gemiddelde CO2-uitstoot van deze E-Klasse Limousine uitvoering laag genoeg maakt om in aanmerking te komen voor 15% bijtelling. Ontdek wat de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition u allemaal kan bieden en vraag een offerte aan bij SternLease. Wij bieden een scherpe full operational leaseprijs!

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 10

E-Klasse Limousine 350E Lease Edition kosten bij prijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het full operational lease actiemodel. Onze leaseadviseurs nemen contact met u op en doen u een persoonlijk aanbod! U kunt ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij helpen graag mee met het samenstellen van de beste Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition full operational lease voor uw onderneming.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.