Fiat 500X

1.4t multiair Popstar

Vanaf  € 375,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,15

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Fiat 500X private lease actie

De Fiat 500X is een compacte SUV met een uniek, verleidelijk design en geweldige rijprestaties. De stadsrijder zal volop rijplezier beleven aan de Fiat 500X maar de SUV rijdt ook op de snelweg en onverharde wegen zeer goed. U kunt de Fiat 500X Popstar uitvoering nu private leasen met extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte bij SternLease aan en ontdek de spectaculaire compacte SUV van Fiat.

Fiat 500X private lease uitvoering samenstellen

De Fiat 500X Popstar private leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden met een maximale jaarkilometrage van 10.000 km. U kunt ook meer uitgebreide edities van de nieuwe Fiat 500X leasen bij Stern. Officiële Fiat-dealers zijn onderdeel van ons landelijke netwerk waardoor wij alle uitvoeringen en accessoires van de Fiat 500X snel en voordelig kunnen leveren.

Interesse om een private lease van de Fiat 500X compacte SUV af te sluiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Wij kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek met u over de beste Fiat 500X private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png