Fiat Talento GB L1H1 2700 MJ 95PK Basis

Vanaf  € 375,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Fiat Talento full operational lease actie

De nieuwste aanwinst van het Fiat Professional modelaanbod is de Fiat Talento. Deze veelzijdige bestelauto is de ideale compagnon voor ondernemers die dagelijks aan de slag moeten in de stad of op de snelweg. Compact, wendbaar, maar met een onovertroffen laadvermogen. De Fiat Talento GB L1H1 Basis uitvoering met 95 pk sterke 2700 MultiJet motor, kunt u nu zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan bij SternLease en ontdek of wat de Fiat Talento uw onderneming allemaal kan bieden.

Fiat Talento kosten bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Fiat Talento GB L1H1 2700 MJ 95PK Basis is op full operational lease basis. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten al bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Fiat Talento Basis full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse om van de Fiat Talento Basis uw volgende bedrijfswagen te maken? Vraag een vrijblijvende offerte voor het Fiat Talento GB L1H1 2700 MJ 95PK Basis actiemodel en ontvang spoedig een persoonlijk aanbod! Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak met u maken voor een verkennend gesprek. Wij gebruiken graag onze expertise om de beste Fiat Talento full operational lease voor uw onderneming samen te stellen.

Offerte aanvragen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp