Installatie-Service-en-Onderhoud

Installatie, Service en Onderhoud

Efficiënte oplossingen zijn de pijlers waarop uw onderneming functioneert

Installatie, reparatie of onderhoud, snelheid en efficiënte oplossingen zijn de pijlers waarop uw onderneming functioneert. U bent de spil waarop uw klant draait want de meeste storingen waar u tegen kampt zorgen ervoor dat werknemers niet (optimaal) kunnen werken! 

Bekijk de mogelijkheden »

Transport-en-Logistiek

Transport en Logistiek

Starter bent die een ZZP koerier is geworden

Vertrouwen in uw bedrijfswagen is in de Transport en Logistiek sector altijd belangrijk. Of u nou een transportbedrijf met groot wagenpark runt of een starter bent die een ZZP koerier is geworden. Pakketten en andere lading dienen intact en op het juiste tijdstip afgeleverd te worden. Daarvoor hebt u een betrouwbare bestelauto nodig en bij voorkeur een met een zuinig brandstofverbruik.

Bekijk de mogelijkheden »

Horeca-en-Detailhandel

Horeca en Detailhandel

De mobiliteit van uw service dient altijd optimaal te zijn

U stelt hoge eisen aan uw bedrijfswagens want in de horeca en detailhandel wilt u veel verse producten en geen lege schappen. Daarvoor is een bestelauto nodig die producten op temperatuur kan houden, om hygiënisch en onbeschadigd van locatie naar locatie te vervoeren. Stern biedt een brede range aan bedrijfswagens aan, met verschillende formaten laadruimtes en motoren met een laag brandstofverbruik.

Bekijk de mogelijkheden »

Landbouw-Natuur-en-Groenvoorziening

Landbouw, Natuur- en Groenvoorziening

Ontdek de mogelijkheden bij Stern!

Uw bedrijfswagen moet bovengemiddeld kunnen presteren, en met altijd inzetbaar bedoelt u ook echt altijd inzetbaar. Of het nu in de agrarische sector is of bij groenvoorziening, onverharde wegen zullen voorkomen en ook een weiland of modderpaadje moet begaanbaar zijn. Een bedrijfswagen met 4x4 aandrijving is een must en accessoires voor specifieke oplossingen zullen ook nodig zijn.

Bekijk de mogelijkheden »

bouw

Bouw

Voordelige bedrijfswagens occasions van Stern

Voor een bouwbedrijf moet mobiliteit elke dag gegarandeerd zijn. Ook hebt u behoefte aan veel comfort en een ergonomisch design dat uw rug zo min mogelijk belast.

Bekijk de mogelijkheden »

Personenvervoer

Personenvervoer

De mobiliteit van uw service dient altijd optimaal te zijn

Passagiers staan centraal in het kiezen van de juiste bedrijfswagen voor personenvervoer. Niet alleen moet u personen op tijd vervoeren, ze moeten ook zo comfortabel en aangenaam mogelijk de reis met u afleggen. Geen geringe uitdaging maar een die u met Stern absoluut aankunt!

Bekijk de mogelijkheden »

Nood-en-Hulpdiensten

Nood- en Hulpdiensten

Iedere seconde telt in geval van nood.

Iedere seconde telt in geval van nood. Bedrijfswagens in de Nood- en Hulpdiensten-sector moeten veel presteren, altijd inzetbaar zijn en een gespecialiseerde uitrusting hebben waarmee direct oplossingen kunnen worden geboden. Een maatwerk bedrijfswagenuitvoering is daarvoor vereist en Stern is uw mobiliteitspartner op dit gebied.

Bekijk de mogelijkheden »

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Stern.