Airco controle

kleine-beurt

De airconditioning wordt maar al te vaak overgeslagen bij regulier onderhoud, terwijl hij toch dagelijks aanstaat. De airco koelt uw auto tijdens de warme zomerdagen. Dat gebeurt dankzij koudemiddel, dat na verloop van tijd bijgevuld moet worden.

Een airco controle is ook belangrijk om vuil op te sporen. Airco reiniging is dan een volgende stap die wij kunnen nemen om uw airconditioning weer als vanouds te maken.

Wanneer heeft uw auto extra airco onderhoud nodig?

Een kapotte airco of een vervuild luchtsysteem, zijn te herkennen aan de volgende punten:

1: Uw airco koelt slecht

Als uw airconditioning zelfs op een laag ingestelde temperatuur warme lucht blaast, betekent dit dat er niet genoeg koudemiddel in het systeem zit. Onze monteurs kunnen het koudemiddel direct bijvullen. Is de airco koeling nog steeds onvoldoende, dan kunt u te maken hebben met een defect aircosysteem. Wij nemen contact met u op over de nieuwe onderdelen die besteld moeten worden en bieden een vrijblijvende offerte aan.

2: Er komt muffe lucht uit de airco

Een airco kan ook een muffe, nare lucht uitblazen. Dit duidt op een vervuild luchtsysteem. Door stof en vocht ontstaat dan schimmel in de airconditioning, wat een onaangename lucht verspreidt. Onze monteurs kunnen met een speciaal reinigingsmiddel uw airco reinigen. In het ergste geval moeten er onderdelen vervangen worden. U kunt dit voorkomen door regelmatig een airco controle aan te vragen. Een jaarlijkse airco check is al voldoende om extra airco onderhoud te voorkomen. U kunt ook voor onze uitgebreide airco service kiezen.

U kunt direct een afspraak maken voor een airco controle bij een Stern vestiging. Onze werkplaatsen bieden onderhoud op maat voor alle merken en modellen auto’s. De Stern medewerkers hebben veel technische kennis en denken bovendien met u mee over het beste onderhoud voor uw auto.

Voor welke automerken kunt u een airco controle aanvragen bij Stern?

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
412 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »