Koppeling vervangen inclusief montage

Vraag volledig vrijblijvend naar de kosten van koppeling vervangen bij Stern. U kunt eenvoudig online een offerte aanvraag doen. Dan sturen wij u een persoonlijk aanbod!

Wanneer moet de koppeling vervangen worden bij uw auto?

Een koppeling bestaat uit diverse onderdelen die allen aan slijtage onderhevig zijn. Gemiddeld kan een koppeling 150.000 tot 200.000 km meegaan, afhankelijk van uw rijstijl. Belangrijkste kenmerk dat vervanging nodig is, is een ‘slippende koppeling’. De auto komt dan zeer traag in beweging bij het opkomen van de koppeling. Ook kan het toerental snel omhooggaan, opnieuw zonder de verwachte versnelling. Gepiep of gekraak bij een koppeling intrappen, komt ook regelmatig voor.

Wat zit er bij de koppeling offerte inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Standaard wordt de hele koppelingsset vervangen bij een Stern vestiging. Onze werknemers kunnen zo garanderen dat u weer voor lange tijd kunt rijden zonder koppeling onderhoud. U kunt meteen online een offerte aanvragen.

Hoe werkt een auto koppeling?

De koppeling is de verbinding tussen de motor en de versnellingsbak. Het zorgt ervoor dat de bestuurder kan schakelen tijdens het rijden. Een koppelingsset bestaat uit een koppelingsplaat met een drukgroep en lager. De platen worden standaard stevig tegen elkaar gedrukt of tegen het vliegwiel. Wanneer u de koppeling intrapt zorgen veren ervoor dat de platen losgaan en zo kunt u vervolgens schakelen.

Koppeling vervangen kunt u aanvragen voor alle automerken

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
404 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »