Hoe vaak raadt Stern een kleine beurt aan?

Het onderhoudsboekje van uw auto geeft vaak duidelijk aan wanneer olieverversing, een nieuw oliefilter en / of een kleine beurt nodig zijn. Dit kan per automerk verschillen maar wij raden aan om 1 keer per jaar een kleine beurt aan te vragen. Ongeacht het bouwjaar, merk of model, garandeert u zo dat uw auto altijd op de essentiële punten gecontroleerd is. Ook goede motorolie is belangrijk. U kunt zelf het oliepeil checken maar onze medewerkers doen het graag voor u in de werkplaats.

Welk auto-onderhoud wordt er o.a. uitgevoerd met een kleine beurt?

kleine-beurt
  • Olie verversen
  • Oliefilter vervangen
  • Controle op 30 technische punten

U kunt eenvoudig online een offerte of afspraak aanvragen. Wij bieden u altijd van tevoren een onderhoudsprijs inclusief btw en arbeidskosten aan. Onze medewerkers baseren de prijs op uw automodel en kilometerstand. Zij adviseren ook wanneer uw auto meer onderhoud nodig heeft of beter een grote beurt kan gebruiken omdat meer filters vervangen moeten worden. Zo weet u altijd precies wat voor onderhoud er op uw auto wordt uitgevoerd.

Vind een vestiging »

Waarom moet u regelmatig olie verversen bij uw auto?

Motorolie smeert de onderdelen van de motor zodat ze niet te snel slijten. Het vormt als het ware een beschermlaag, ook tegen roestvorming, oververhitting en vuil in het algemeen. Vooral tijdens het koud starten is goede olie belangrijk omdat de motoronderdelen dan het meest schuren.

Alle automodellen welkom voor een Stern onderhoudsbeurt

Uitstekend

Klanten geven SternPlaza een

9 / 10
Gebaseerd op 278 recensies

Betalen in termijnen

Bij Stern betaalt u net zo makkelijk in termijnen! 
Geef dit aan bij uw offerte aanvraag.

Waarom u voor onderhoud bij Stern kiest

Onderhoud voor alle automerken
Altijd eenvoudig online een offerte aanvragen
Benodigde onderhoud in samenspraak
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg