Trekhaak monteren voor een scherpe prijzen

Wilt u een vaste trekhaak of afneembare trekhaak laten monteren? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor montage bij een van de Stern vestigingen. Vrijblijvend en aan te vragen voor alle merken auto’s.

Wat zit er bij de trekhaak offerte inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen

Bij de Stern vestigingen kunt u altijd terecht voor een ruim assortiment trekhaken. U kun eenvoudig online via deze pagina een offerte aanvragen voor een nieuwe trekhaak. Onze medewerkers bieden u een offerte op maat aan, gebaseerd op uw kenteken. Wij hebben een trekhaak voor ieder merk en model met voldoende trekkracht. Of u nu een caravan, aanhangwagen of een fietsendrager wilt meenemen op vakantie.

Offerte aanvragen »

 

Trekhaak kopen en monteren bij Stern

Een trekhaak moet altijd solide gemonteerd worden aan de auto omdat er veel kracht op komt te staan. Bij Stern werken uitsluitend ervaren monteurs die maatwerk afleveren en met u meedenken over de meest geschikte trekhaak. 

Welke trekhaak wilt u kopen?

Rijdt u regelmatig met een aanhangwagen of heeft u alleen een trekhaak nodig voor de fietsendrager op vakantie? Bij Stern kunt u zowel een vaste trekhaak (met vaste kogel) als afneembare trekhaak (met afneembare kogel) kopen. De prijs op de online offerte is altijd inclusief montage.

Voordelen van een vaste trekhaak monteren

De vaste trekhaak is goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Deze trekhaak kan niet handmatig verwijderd worden maar is dankzij zijn duurzaamheid uitstekend geschikt voor auto’s die regelmatig een aanhangwagen trekken. Met een vaste trekhaak kunt u de gehele levensloop van de auto probleemloos rijden. Stern werkt uitsluitend met hoge kwaliteit vaste trekhaken.

Voordelen van een afneembare trekhaak monteren

Bij dit type trekhaak is de kogel handmatig afneembaar. De rest van de trekhaak is alsnog vast gemonteerd aan het chassis maar verder niet of moeilijk zichtbaar. De afneembare trekhaak raden wij aan wanneer u slechts sporadisch met een fietsendrager, caravan of aanhangwagen rijdt. Niet alleen blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd, een trekhaak kan ook problemen veroorzaken met het gebruik van bijvoorbeeld parkeersensoren. Met de afneembare trekhaak kiest u voor iets meer gemak.

Trekhaak monteren met 7-polige of 13-polige stekker

Bij het trekhaak monteren kan ook een 7-polige of 13-polige stekker geleverd worden. Dit nemen wij mee in de offerte aanvraag. Een dergelijke stekker is nodig om een caravan of aanhangwagen te voorzien van stroom voor de noodzakelijke verlichting. Een 7-polige stekker is voldoende om bijvoorbeeld remlichten, richtingsaanwijzers en kentekenplaatverlichting stroom te geven.

Een 13-polige stekker is meestal noodzakelijk voor een caravan. De gemiddelde caravan heeft extra elektrische systemen zoals een koelkast. Een 7-polige stekker heeft niet genoeg capaciteit om zoveel systemen van stroom te voorzien.

Offerte aanvragen »

Trekhaak monteren kunt u aanvragen voor alle automerken

Zeer goed

Klanten geven SternPoint een

8.6 / 10
Gebaseerd op 206 recensies

Betalen in termijnen

Bij Stern betaalt u net zo makkelijk in termijnen! 
Geef dit aan bij uw offerte aanvraag.

Waarom u voor onderhoud bij Stern kiest

Onderhoud voor alle automerken
Altijd eenvoudig online een offerte aanvragen
Benodigde onderhoud in samenspraak
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg