Volkswagen up Take up! 

1.0 BMT 44 kW 5-drs

Vanaf  € 215,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,08

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

SternLease Volkswagen take up actie

De nieuwe Volkswagen up is een van de ruimste en veiligste auto’s in zijn segment. Daarbij is de VW up ook nog een van de leukste compacte auto’s om mee te rijden. Met een stoer, herkenbaar design dat een persoonlijk tint kan krijgen met verschillende kleuren velgen, spiegelkappen en speciale striping. De Volkswagen take up! met 44 kW sterke 1.0 BlueMotion Turbomotor, kunt u nu met extra lage maandprijs private leasen. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease en ontdek de VW take up!

Volkswagen take up! private lease opties

De getoonde private leaseprijs is gebaseerd op een periode van 60 maanden met een maximaal jaarkilometrage van 10.000 km. U kunt een langere leaseperiode aanvragen en een luxere uitrusting van de Volkswagen up! leasen. Onze leaseadviseurs berekenen het maandbedrag en denken met u mee over de beste uitvoering.

Interesse in de VW take up! private lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en ontvang spoedig een aanbod van onze leaseadviseurs. U kunt ook een afspraak maken voor een informerend gesprek. Wij stellen graag samen met u de beste Volkswagen take up! private lease samen voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png