Vraag eenvoudig online een vrijblijvende schokdempercontrole aan bij Stern. Wij hebben altijd schokdempers van goede merken op voorraad en kunnen nieuwe schokdempers monteren bij alle automodellen. Vraag via deze pagina een offerte voor schokdempers vervangen aan.

Wat zit er bij de schokdempers vervangen offerte inbegrepen?

schokdempers-vervangen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Wij kunnen u een offerte aanbieden voor schokdempers vervangen voor alle automerken, voor een scherpe prijs maar met de kwaliteit die u gewend bent van Stern. Vraag nu eenvoudig online een offerte aan.

Waarom zijn goede schokdempers belangrijk?

Schokdempers worden ook wel schokbrekers genoemd omdat ze de harde klappen tijdens het autorijden opvangen. De weg bevat altijd hobbels en daarom heeft iedere auto vering. Schokdempers werken samen met de vering om de auto zo stabiel mogelijk te houden. Dat maakt rijden comfortabel en veiliger. Goede schokdempers verkorten bijvoorbeeld ook de remweg en zelfs uw banden slijten minder snel.

Hoe herkent u versleten schokdempers?

Schokdempers slijten geleidelijk dus het autorijden wordt ook geleidelijk aangetast. Uw auto ‘duikt’ naar voren bij het remmen, wegligging wordt steeds minder en de auto begint te deinen tijdens het rijden. De auto heeft een langere remweg en dat creëert gevaarlijke situaties in het verkeer.

Bij twijfel kunt u altijd bij Stern een werkplaatsafspraak maken om de schokdempers vrijblijvend te controleren.

Nieuwe schokdempers voor alle automerken en modellen

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
430 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »