Waterpomp vervangen

Nu extra voordelig bij Stern: de waterpomp vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe waterpomp. Alle merken en modellen auto’s zijn welkom voor onderhoud op maat bij een Stern vestiging.

Wanneer moet de waterpomp vervangen worden?

De regel is dat een waterpomp samen met de distributieriem vervangen wordt. Beide onderdelen kunnen tegelijkertijd vervangen worden en de onderhoudsintervallen komt regelmatig ook overeen. De medewerkers van Stern kunnen voor u opzoeken wat de onderhoudsintervallen voor uw auto zijn. Het vervangen van de waterpomp en distributieriem is arbeidsintensief onderhoud. Maar door het te combineren kunnen wij efficiënt werken en een extra lage prijs aanbieden.

Wat zit er bij de waterpomp offerte inbegrepen?

waterpomp-vervangen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen

Stern kan u een offerte aanbieden voor waterpomp vervangen, met of zonder nieuwe distributieriem. Standaard wordt de offerte met distributieriem vervanging aangeboden.

Vind een vestiging »

Wat is de functie van een waterpomp?

Een waterpomp is essentieel voor iedere auto. Het wordt ook wel een koelvloeistofpomp genoemd, omdat het koelvloeistof rondpompt van de motor naar de radiateur. Zo is de motor altijd voorzien van goed gekoelde koelvloeistof.

Waarom moet een waterpomp vervangen worden?

Met een slechtwerkende of defecte waterpomp krijgt u al snel een oververhitte motor. Daarom is tijdige waterpomp vervanging zeer belangrijk.

Hoe herkent u een versleten waterpomp?

Meestal kunt u een versleten waterpomp herkennen voordat er motorschade ontstaat. Veel auto’s hebben een temperatuurmeter voor de motor, waaraan u kunt zien of de motor goed gekoeld wordt. Een versleten waterpomp begint op den duur te lekken. Koelvloeistof lekt dan over de motor heen of onder de auto.

Tot slot kunt u uw onderhoudsboekje raadplegen voor wanneer de waterpomp vervangen moet worden. Onze medewerkers kunnen de onderhoudsinterval ook voor u opzoeken en direct een offerte op maat berekenen.

Vind een vestiging »

Bij welke automerken kan Stern de waterpomp vervangen?

Uitstekend

Klanten geven SternPlaza een

9 / 10
Gebaseerd op 279 recensies

Betalen in termijnen

Bij Stern betaalt u net zo makkelijk in termijnen! 
Geef dit aan bij uw offerte aanvraag.

Waarom u voor onderhoud bij Stern kiest

Onderhoud voor alle automerken
Altijd eenvoudig online een offerte aanvragen
Benodigde onderhoud in samenspraak
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg