Kies op tijd voor een nieuwe uitlaat

Een lekkende uitlaat is een afkeurpunt voor de APK. Wacht dus niet te lang met een defect uitlaatsysteem en kies voor vervangen. Bij Stern kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor uitlaat vervangen bij ieder merk en model auto. Ook kunt u een afspraak maken om vrijblijvend het uitlaatsysteem te laten controleren door onze ervaren monteurs.

Waarom moet u niet te lang rijden met een kapotte uitlaat?

Het uitlaatsysteem is bedoeld om de verbrandingsgassen van de automotor veilig weg te leiden. De uitlaat is zo ontworpen dat het tegendruk biedt waardoor de prestaties van de motor op zijn best zijn. De uitlaat dempt het geluid van de motor ook en maakt de gassen minder belastend voor het milieu. Een zeer belangrijk onderdeel van de auto dus.

Wat zit er bij de uitlaat offerte inbegrepen?

uitlaat-vervangen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

De onderdelen van de uitlaat zijn aan slijtage onderhevig. Vocht, kou en pekel kunnen roest veroorzaken en uiteindelijk ervoor zorgen dat de uitlaat begint te lekken. Een uitlaat die niet gasdicht is, wordt afgekeurd bij uw volgende APK. Ook gaan uw motorprestaties achteruit en kan de auto rook- of geluidsoverlast veroorzaken.

Andere kenmerken van een defecte uitlaat

Het uitlaatsysteem kan ook andere defecten vertonen, die gerepareerd kunnen worden in een Stern vestiging. Lekke pakkingen, Afgescheurde demperbeugels of ophangrubbers enz.

Weet u niet zeker of uw uitlaat vervangen moet worden? Vraag eerst een vrijblijvende uitlaat controle aan. Stern staat voor u klaar met advies en een offerte op maat kan altijd gemaakt worden.

Bij Stern kunt u een nieuwe uitlaat bestellen voor iedere auto

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
430 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »