Nieuwe koppakking nodig?

Met een lekkende koppakking kan uw motor snel oververhit raken. Wacht niet te lang en vraag een offerte aan voor koppakking vervangen. 

Wat zit er bij de koppakking offerte inbegrepen?

koppakking-vervangen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen voor koppakking vervangen. Gebaseerd op het kenteken geven wij u spoedig de geschatte kosten voor vervanging bij uw automodel. Bij Stern wordt onderhoud uitgevoerd voor alle automerken en modellen.

Waarom moet een lekkende koppakking snel vervangen worden?

De koppakking functioneert als scheidingswand tussen de olie, koelvloeistof en compressiemiddel. Het bevindt zich tussen het motorblok en de cilinderkop en is aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd kan de koppakking gaan lekken. De koelvloeistof vermengt dan met de olie en raakt sneller op. De kans op een oververhitte motor neemt toe, maar de motor kan ook op minder cilinders gaan lopen, wat schade veroorzaakt op de lange termijn.

Hoe herkent u een lekkende koppakking?

Bij vermoeden moet u de koelvloeistof bijvullen en goed in de gaten houden. Loopt het vloeistofniveau snel terug, dan kunt u beter zo snel mogelijk een afspraak bij een Stern vestiging maken. Controleer ook het oliepeil voor de zekerheid. Bevindt er roze of witte vloeistof in de olie, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om gelekte koelvloeistof. Een lekkende koppakking is de oorzaak.

De hele koppakking-set wordt vervangen

U kunt eenvoudig online naar de kosten vragen van koppakking vervangen. De ervaren medewerkers van Stern vervangen standaard de hele koppakking-set. De koppakking vervangen vergt veel arbeidstijd en zo wordt voorkomen dat er snel andere defecten ontstaan.

Alle automerken en modellen welkom voor koppakking vervangen

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
404 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »