Nieuwe koppakking nodig?

Met een lekkende koppakking kan uw motor snel oververhit raken. Wacht niet te lang en vraag een offerte aan voor koppakking vervangen. 

Wat zit er bij de koppakking offerte inbegrepen?

koppakking-vervangen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen

U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen voor koppakking vervangen. Gebaseerd op het kenteken geven wij u spoedig de geschatte kosten voor vervanging bij uw automodel. Bij Stern wordt onderhoud uitgevoerd voor alle automerken en modellen.

Vind een vestiging »

Waarom moet een lekkende koppakking snel vervangen worden?

De koppakking functioneert als scheidingswand tussen de olie, koelvloeistof en compressiemiddel. Het bevindt zich tussen het motorblok en de cilinderkop en is aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd kan de koppakking gaan lekken. De koelvloeistof vermengt dan met de olie en raakt sneller op. De kans op een oververhitte motor neemt toe, maar de motor kan ook op minder cilinders gaan lopen, wat schade veroorzaakt op de lange termijn.

Hoe herkent u een lekkende koppakking?

Bij vermoeden moet u de koelvloeistof bijvullen en goed in de gaten houden. Loopt het vloeistofniveau snel terug, dan kunt u beter zo snel mogelijk een afspraak bij een Stern vestiging maken. Controleer ook het oliepeil voor de zekerheid. Bevindt er roze of witte vloeistof in de olie, dan gaat het hoogstwaarschijnlijk om gelekte koelvloeistof. Een lekkende koppakking is de oorzaak.

De hele koppakking-set wordt vervangen

U kunt eenvoudig online naar de kosten vragen van koppakking vervangen. De ervaren medewerkers van Stern vervangen standaard de hele koppakking-set. De koppakking vervangen vergt veel arbeidstijd en zo wordt voorkomen dat er snel andere defecten ontstaan.

Vind een vestiging »

Alle automerken en modellen welkom voor koppakking vervangen

Uitstekend

Klanten geven SternPlaza een

9 / 10
Gebaseerd op 278 recensies

Betalen in termijnen

Bij Stern betaalt u net zo makkelijk in termijnen! 
Geef dit aan bij uw offerte aanvraag.

Waarom u voor onderhoud bij Stern kiest

Onderhoud voor alle automerken
Altijd eenvoudig online een offerte aanvragen
Benodigde onderhoud in samenspraak
Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg