Renault Talisman Sedan TCE 150 Intens EDC

Vanaf  € 535,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Vraag een offerte op maat aan bij SternLease

De Renault Talisman sedan is nu voor een extra scherpe maandprijs te leasen bij SternLease. De nieuwe sedan van Renault is een toonbeeld van elegant design en zakelijke uitstraling. Een leaseauto waar u met veel plezier zakelijk en privé kilometers in wilt maken. De Renault Talisman sedan TCE 150 EDC uitvoering met 150 pk sterke benzinemotor, kunt u full operational leasen voor een ongekend scherpe leaseprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease.

Wat houdt de Renault Talisman full operational lease in?

De getoonde prijs voor de Renault Talisman sedan benzine-uitvoering is op basis van een full operational lease. Een Stern full operational lease heeft veel kosten bij de maandprijs inbegrepen, zoals afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Interesse in het zakelijk leasen van de Renault Talisman sedan TCE 150 EDC uitvoering? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak voor een verkennend gesprek maken en doen u altijd een op maat gemaakt aanbod. Wij helpen graag mee met het samenstellen van de beste full operational lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.