Volvo V70 Polar D3

Vanaf  € 669,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volvo leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

SternLease Volvo V70 D3 Polar actie

De Volvo V70, de robuuste estate van Volvo, is nu extra voordelig te leasen bij SternLease. Het betreft de Volvo V70 D3 Polar uitvoering, die met een nieuwe rijke uitrusting komt, waaronder xenon koplampen, adaptieve bochtverlichting, verwarmbare stoelen en lederen bekleding. De leaseauto is uitgerust met een 150 pk sterke D3 dieselmotor. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de Volvo V70 D3 Polar full operational lease.

Volvo V70 kosten bij full operational leaseprijs inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Volvo V70 D3 Polar is op full operational leasebasis. De full operational lease van Stern is ontwikkeld voor maximale ontzorging. Daarom zijn de volgende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Full operational leasen is exclusief brandstofkosten.

Interesse in het zakelijk leasen van de Volvo V70 D3 Polar? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak voor een verkennend gesprek maken en doen u altijd een op maat gemaakt aanbod. Wij helpen graag mee met het samenstellen van de ideale Volvo V70 D3 Polar full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.