Renault Kadjar 

TCE 130 pk Life

Vanaf  € 415,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,168

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Exclusieve private lease aanbieding van SternLease

De robuuste crossover van Renault kunt u nu private leasen voor een extra scherpe bij SternLease. De Renault Kadjar is een origineel ontwerp met comfortabel interieur, luxe opties en stevige rijprestaties. De private lease Kadjar uitvoering komt met 130 pk TCE motor en Life uitrusting. Vraag een private lease offerte aan of neem contact op met onze leaseadviseurs voor een vrijblijvende gesprek over de Renault Kadjar aanschafmogelijkheden.

Waar bestaat uw Renault Kadjar private lease uit?

De getoonde Renault Kadjar TCE 130 pk Life maandprijs is voor een private lease, gebaseerd op een periode van 60 maanden en 10.000 km per jaar. U kunt ook andere looptijden en kilometrages instellen voor uw Renault Kadjar privé lease. Via ons netwerk kunnen wij tevens andere uitvoeringen en uitrustingen voor de Kadjar meeleveren. Wij spelen een adviserende rol tijdens het samenstellen van uw Renault Kadjar private lease.

Interesse naar dit actiemodel? Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vragen aan onze leaseadviseurs. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Renault Kadjar private lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png