Renault Megane 

Renault Megane HB TCE 100PK Life

Vanaf  € 365,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,138

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Superscherpe maandprijs voor uw nieuwe Renault

De nieuwe Renault Mégane hatchback komt met een verbeterd design en een rijkere uitrusting. De auto straalt plezier en luxe uit! U kunt nu de Renault Mégane hatchback TCE 100 pk Life uitvoering private leasen voor een extra scherpe maandprijs. De privé lease uitvoering komt met 100 pk sterke benzinemotor en de standaard Life uitrusting. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw Renault Mégane private lease.

Renault Mégane private lease aanvragen

De getoonde private leaseprijs is gebaseerd op een periode van 60 maanden met een maximaal jaarkilometrage van 10.000 km. U kunt ook een langere leaseperiode aanvragen en een luxere uitrusting van de Renault Mégane hatchback leasen. Onze leaseadviseurs berekenen het maandbedrag en denken met u mee over de beste uitvoering.

Interesse in de Renault Mégane hatchback Life private lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en ontvang spoedig een aanbod van onze leaseadviseurs. U kunt ook een afspraak maken voor een informerend gesprek. Wij stellen graag samen met u de beste Renault Mégane private lease samen voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png