All-season banden kopen

All-season banden bieden ideale wegligging voor uw auto, het hele jaar door. U kunt eenvoudig online een nieuwe set all-season banden kopen via de Stern bandencalculator. Alle getoonde prijzen zijn inclusief banden monteren en balanceren. Maak een werkplaatsafspraak bij een Stern vestiging voor een vrijblijvende bandencontrole. Bandenopslag is tevens mogelijk bij alle Stern vestigingen.

Hoe herkent u all-season banden?

All-season banden, all-weather banden, 4-seizoenen banden; er zijn veel namen voor deze banden van uitzonderlijke kwaliteit. Met de nieuwste technieken en speciaal rubber, bieden all-season banden altijd goede grip op de weg. Bij koude en warme temperaturen, op droog en op nat wegdek.

U herkent all-season banden aan de “M+S” markering op de zijkant van de band. Heeft de all-season band ook een sneeuwvlok op de zijkant staan, dan is hij officieel geschikt als winterband.

Wanneer moeten uw banden vervangen worden?

Volgens Europese wetgeving mag een autoband niet minder dan 1,6 mm profiel hebben. Als u uw all-seasonbanden goed onderhoud en de bandendruk goed houdt, kan u meerdere jaren rijden op dezelfde banden. Stern raadt standaard aan om niet te wachten tot het bandenprofiel het wettelijk minimum haalt. Al ruim voor 1,6 mm, is de wegligging van oude banden sterk verslechterd.

Welke bandenmerken kunt u kopen bij Stern?

Verschillende bandenmerken van hoge kwaliteit zijn leverbaar: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Firestone, Nexen, Debica, Meteor, Vredestein, Viking, Nokian, Hankook, Yokohama, Toyo, Tyfoon, Regal, Maxxis, Falken, Continental en Goodyear. Staat uw gewenste bandenmerk er niet tussen? Neem telefonisch contact op met onze medewerkers voor persoonlijk advies. 

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
432 beoordelingen
  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »