Volkswagen Transporter GB L1 26 Economy 2.0 TDI E6 62 KW

Vanaf  € 385,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 2 personen

Offerte aanvragen »

Volkswagen Transporter GB L1 26 Economy

De Volkswagen Transporter is al 65 jaar een van de beste bestelauto’s op de markt. Een uitzonderlijk goede bestelauto, dankzij verbeterde rijeigenschappen, verfijnde afwerking en de uitstekende DSG-versnellingsbak. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Volkswagen Transporter GB L1 26 Economy 2.0 TDI E6 62 kW full operational lease.

Veel voordeel bij uw VW Transporter Economy full operational lease

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Transporter GB L1 26 Economy 2.0 TDi is op basis van een full operational lease. De Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de prijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Stern kan zelfs het volledige beheer van uw wagenpark overnemen. Vraag naar de voorwaarden.

Interesse in de zakelijke lease van de Volkswagen Transporter? Onze leaseadviseurs gaan graag het gesprek met u aan en kunnen meteen details bespreken, waaronder eventuele nieuwe laadruimte inrichting voor de Volkswagen Transporter. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Volkswagen Transporter GB L1 26 Economy 2.0 TDI E6 62 kW.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

*Leasetarief inclusief rente en afschrijving, all-risk verzekering, houderschapsbelasting, Reparatie, onderhoud, vervangend vervoer en banden, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp