Audi A3 Sportback E-tron S-Tronic

Vanaf € 549,- p/m excl. BTW*

  • 15% Bijtelling
  •  Benzine/Elektrisch
  •  Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Audi leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Audi A3 Sportback E-tron S-Tronic leasen

De Audi A3 Sportback e-tron is de eerste hybride van Audi en kunt u nu leasen met 15% bijtelling. Met een gecombineerd vermogen van 150 kW / 204 pk is de Sportback e-tron helemaal klaar voor de toekomst. Het gecombineerde brandstofverbruik is ongeveer 1,5 liter per 100 kilometer.

Een voorraadmodel leasen

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

A3 Sportback e-tron rijden

De Audi A3 Sportback e-tron S-Tronic heeft een uniek design dat de dynamische taal van Audi perfect overbrengt. Verschillende bekledingen zijn leverbaar.

Audi A3 Sportback e-tron kleuren

Kleuren genoeg om uit te kiezen wanneer u een Audi A3 Sportback e-tron S-Tronic gaat leasen. SternLease kan de volgende carrosseriekleuren leveren: briljantzwart, briljantrood, ibiswit, monsoongrijs, mythoszwart, gletsjerwit, shirazrood, floretzilver, belugabruin, scubablauw, dakotagrijs en misanorood.

A3 Sportback e-tron full operational leasen

De meest gekozen leasevorm voor zakelijk rijden is de full operational lease. Kiest u voor een full operational lease met de Audi A3 Sportback e-tron bij SternLease, dan zitten veel kosten al in de leaseprijs inbegrepen. Dit scheelt u veel tijd en zorgen.

Ongeacht de keuze van uw leasevorm, garanderen wij altijd een aantal Stern voordelen. Allereerst heeft u toegang tot ons landelijk netwerk, waardoor u nooit ver hoeft te rijden voor onze service. Onze vestigingen functioneren tevens als innamepunten voor onderhoud, schadeherstel en meer. Doordat onze vestigingen zo efficiënt werken, kunnen we de kosten drukken en dat belonen we bij u door via scherpe leasetarieven.

Tot slot zit er bij uw Audi A3 Sportback e-tron lease de SternMobility Card Blacklabel inbegrepen. Onze mobiliteitskaart werkt tevens als brandstofpas en zorgt dat u 24 uur per dag toegang heeft tot onze mobiliteitsservice.

Wilt u meer weten over het leasen van de elektrische Audi A3 en het registreren voor 15% bijtelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SternLease, dan krijgt u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs zijn ook bereikbaar voor een adviserend gesprek. Samen stellen wij met u de beste Audi A3 Sportback e-tron lease samen. De Audi A3 Sportback e-tron is tevens leverbaar bij Volkswagen-dealer Heron Auto.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.