VW Passat Variant PHEV GTE

Vanaf  € 639,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Auto van het Jaar 2015

Volkswagen Passat Variant werd in 2015 uitgeroepen tot Auto van het Jaar. De VW Passat Variant PHEV GTE uitvoering met 1.4 motor is een krachtig model vol geavanceerde technologie die de rijervaring verder verbeteren. U kunt de VW Passat Variant nu zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Exclusief bij SternLease! Ontdek hoe de Volkwagen Passat Variant PHEV GTE uw mobiliteit verbetert en vraag een vrijblijvende offerte voor full operational leasen aan.

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 2 van 2

VW Passat Variant kosten bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Passat Variant PHEV GTE is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Volkswagen Passat Variant PHEV GTE full operational lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een verkennend gesprek met onze leaseadviseurs. U ontvangt altijd een persoonlijk aanbod en wij helpen u graag verder met het samenstellen van de beste Volkswagen Passat Variant PHEV GTE lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.