VW Passat Variant PHEV GTE

Vanaf  € 639,-  per maand excl. BTW

  • 15% Bijtelling
  • Benzine/Elektrisch
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Auto van het Jaar 2015

Volkswagen Passat Variant werd in 2015 uitgeroepen tot Auto van het Jaar. De VW Passat Variant PHEV GTE uitvoering met 1.4 motor is een krachtig model vol geavanceerde technologie die de rijervaring verder verbeteren. U kunt de VW Passat Variant nu zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Exclusief bij SternLease! Ontdek hoe de Volkwagen Passat Variant PHEV GTE uw mobiliteit verbetert en vraag een vrijblijvende offerte voor full operational leasen aan.

VW Passat Variant kosten bij full operational lease inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Passat Variant PHEV GTE is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Volkswagen Passat Variant PHEV GTE full operational lease? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een verkennend gesprek met onze leaseadviseurs. U ontvangt altijd een persoonlijk aanbod en wij helpen u graag verder met het samenstellen van de beste Volkswagen Passat Variant PHEV GTE lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen »

Een voorraadmodel leasen

Resultaten 1 tot 3 van 4

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.