Peugeot 308 HB 1.6 BlueHDI Blue Lease Executive

Prijs op aanvraag

  • 14% Bijtelling
  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Peugeot leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Lease de Peugeot 308 Lease Pack 1.6 BlueHDi, nu nog steeds met lage bijtelling

De fraai vormgegeven Peugeot 308 met efficiënt brandstofsysteem is nog steeds beperkt op voorraad met 14% bijtelling bij SternLease. Deze modellen, met een kenteken geregistreerd in 2015, komt met Lease Pack en zijn leverbaar als full operational lease. Uw leaseprijs kan direct berekend worden op aanvraag. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de Peugeot 308 Lease Pack 1.6 BlueHDi 120!

Peugeot 308 leaseprijs aanvragen

Wij informeren u graag verder over de leasemogelijkheden voor de Peugeot 308 BlueHDi. U kunt vrijblijvend een offerte voor de 2015 uitvoering aanvragen. Zolang de voorraad strekt! Wij hebben tevens uitvoeringen uit 2016 leverbaar en andere leasevormen zijn ook mogelijk. Stel uw Peugeot 308 online samen of laat u informeren door onze leaseadviseurs.

Offerte aanvragen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2016 zijn er 4 verschillende percentages (25%, 21%, 15% en 4%) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 15% is voor zeer zuinige hybride auto’s, 21% voor overige hybrides en zeer efficiënte brandstof auto's. 25% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.