Voordelige bedrijfswagens occasions van Stern

Voor een bouwbedrijf moet mobiliteit elke dag gegarandeerd zijn. Ook hebt u behoefte aan veel comfort en een ergonomisch design dat uw rug zo min mogelijk belast. En voor duurzame aanbestedingen zijn een laag brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot een groot pluspunt. Stern is uw mobiliteitspartner met een brede range aan bedrijfswagens die u de beste rijprestaties, ergonomisch comfort en de juiste professionele uitstraling kunnen bieden. Wij bieden tevens een uitgebreide mobiliteitsservice aan voor ondernemers en kunnen een laadruimte inrichting bouwen op maat voor uw onderneming.

Vind een bedrijfswagens »

Waarom een bedrijfswagen van Stern?

Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Keuze uit veel lease auto's
Veel merken direct leverbaar
Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB
optm-zelf-een-bedrijfswagen-samenstellen

Lease configurator  

Lease de bedrijfswagen die u altijd wilde hebben

Het Stern dealernetwerk heeft een groot aanbod nieuwe bedrijfsauto’s van diverse merken op voorraad. Deze bedrijfswagens zijn voordelig en snel inzetbaar! Onze leaseprijzen zijn op basis van full operational lease. Dit is een van onze specialiteiten dus wij kunnen u veel zekerheden en een complete service aanbieden.

Stel direct samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

optm-bedrijfswagen-inrichting

Bedrijfswageninrichting

SternTec verzorgt de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard oplossingen tot maatwerk.

Meer over SternTec »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

 

Peter de Ru
Operations Director

Pirtek Benelux

“De veelzijdige, complete service maakt Stern de perfecte mobiliteitspartner”

“Momenteel rijden er dankzij Stern zo’n 30 Pirtek-bestelauto’s rond in Nederland en nieuwe afleveringen staan in de planning. Stern denkt actief mee over hoe die faciliteiten zo toegankelijk en klantgericht mogelijk zijn voor onze interne klant. Wij communiceren al jaren met dezelfde accountmanager van Stern, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld. Er kan ook veel door Stern geregeld worden.”

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Stern.