Opel Corsa

5-drs 1.4 edition

Vanaf  € 309,-  per maand incl. BTW*

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

De nieuwe Opel Corsa is nog eleganter vormgegeven en een prachtige stadsauto om in gezien te worden. De Corsa rijdt ook scherper en komt met een range efficiënte motoren. Deze speciale Stern aanbieding is op basis van de Opel Corsa 5-drs 1.4 edition.

Alle Opel Corsa uitvoeringen kunt u bij Stern leasen

Uw gewenste uitvoering van de Opel Corsa kan snel en tegen lage kosten geleverd worden, doordat wij diverse officiële Opel-dealers in ons netwerk hebben. De getoonde Opel Corsa privé leaseaanbieding is op basis van een full operational lease. De getoonde maandprijs is inclusief afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp. U betaalt alleen zelf voor de brandstof met onze privé lease.

Interesse? Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan voor de Opel Corsa. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Onze leaseadviseurs regelen een Opel Corsa lease op maat.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png