Opel Mokka 

X 1.4T Online Edition

Vanaf  € 399,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,171

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Mokka X is de nieuwe robuuste SUV van Opel en is klaar is voor ieder avontuur. De Opel Mokka X wordt geleverd met de beste Duitse technologie en een nieuwe stoer design. U kunt de Opel Mokka X 1.4T Edition nu privé leasen voor een extra scherpe maandprijs bij SternLease.

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

Opel Mokka private leaseprijs aanvragen

Privé leasen is een van de populairste leasevormen in Nederland. Via Stern kunt u de Opel Mokka privé leasen op basis van een full operationele lease. De afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs. Vraag een offerte aan dan nemen wij spoedig contact met u op met een persoonlijk aanbod voor een Opel Mokka lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png