Ontdek de mogelijkheden bij Stern!

Uw bedrijfswagen moet bovengemiddeld kunnen presteren, en met altijd inzetbaar bedoelt u ook echt altijd inzetbaar. Of het nu in de agrarische sector is of bij groenvoorziening, onverharde wegen zullen voorkomen en ook een weiland of modderpaadje moet begaanbaar zijn. Een bedrijfswagen met 4x4 aandrijving is een must en accessoires voor specifieke oplossingen zullen ook nodig zijn. Stern is daarom uw mobiliteitsaanbieder want onze bedrijfswagen range en voorraad onderdelen zijn de grootste van Nederland. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met het leveren van mobiliteit aan hoveniers, plantsoenendiensten en landbouwers. We kunnen u vrijblijvend advies geven over de beste bedrijfswagen voor uw onderneming en zelfs laadruimte inrichting op maat bouwen. Ontdek de mogelijkheden bij Stern!

Vind een bedrijfswagens »

Waarom een bedrijfswagen van Stern?

Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Keuze uit veel lease auto's
Veel merken direct leverbaar
Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB
optm-zelf-een-bedrijfswagen-samenstellen

Lease configurator  

Lease de bedrijfswagen die u altijd wilde hebben

Het Stern dealernetwerk heeft een groot aanbod nieuwe bedrijfsauto’s van diverse merken op voorraad. Deze bedrijfswagens zijn voordelig en snel inzetbaar! Onze leaseprijzen zijn op basis van full operational lease. Dit is een van onze specialiteiten dus wij kunnen u veel zekerheden en een complete service aanbieden.

Stel direct samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

optm-bedrijfswagen-inrichting

Bedrijfswageninrichting

SternTec verzorgt de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard oplossingen tot maatwerk.

Meer over SternTec »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Stern.