Iedere seconde telt in geval van nood.

Iedere seconde telt in geval van nood. Bedrijfswagens in de Nood- en Hulpdiensten-sector moeten veel presteren, altijd inzetbaar zijn en een gespecialiseerde uitrusting hebben waarmee direct oplossingen kunnen worden geboden. Een maatwerk bedrijfswagenuitvoering is daarvoor vereist en Stern is uw mobiliteitspartner op dit gebied. Niet alleen hebben we een ongekend grote bedrijfswagenrange met landelijk servicenetwerk, onze accountmanagers hebben veel ervaring in de nood- en hulpdiensten sector. Zij weten wat uw bedrijfswagen nodig heeft en bieden vrijblijvend advies over de beste uitvoering. Tevens kunt u een op maat gemaakte laadruimte inrichting laten bouwen via Stern. Wij bieden een totaalpakket voor uw mobiliteit.

Vind een bedrijfswagens »

Waarom een bedrijfswagen van Stern?

Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
Keuze uit veel lease auto's
Veel merken direct leverbaar
Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB
optm-zelf-een-bedrijfswagen-samenstellen

Lease configurator  

Lease de bedrijfswagen die u altijd wilde hebben

Het Stern dealernetwerk heeft een groot aanbod nieuwe bedrijfsauto’s van diverse merken op voorraad. Deze bedrijfswagens zijn voordelig en snel inzetbaar! Onze leaseprijzen zijn op basis van full operational lease. Dit is een van onze specialiteiten dus wij kunnen u veel zekerheden en een complete service aanbieden.

Stel direct samen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

optm-bedrijfswagen-inrichting

Bedrijfswageninrichting

SternTec verzorgt de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard oplossingen tot maatwerk.

Meer over SternTec »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

 

Paul Onkenhout
Teamleider dierenambulance Gooi en Vechtstreek

Dierenambulance

“Werken in de dierenambulance is sneller en meer ergonomisch geworden”

“Bij Dierenambulance Gooi- en Vechstreek telt iedere minuut. Daarom vroegen wij aan Stern om ambulances te leveren die betrouwbaar zijn en aan alle eisen van het Keurmerk Diervervoer voldoen. Dat was geen enkel probleem voor hen!”

“SternTec, de afdeling verantwoordelijk voor bedrijfswageninrichtingen, dacht goed mee om een perfecte inrichting te realiseren. Zo werd achterin o.a. een eenvoudig te reinigen vloer en wasbak met stromend water gebouwd. Maar ook voorin is alles zo ingericht dat de chauffeur snel overal bij kan en apparatuur veilig kan opbergen. Het werken in de dierenambulance is absoluut sneller en meer ergonomisch geworden.”

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Stern.