Over de Jeep Cherokee

Jeep heeft de nieuwe Cherokee volledig verbeterd. Niet alleen zijn de prestaties naar een nieuw niveau getild en is het brandstofverbruik verrassend laag, het exterieur is stijlvoller dan ooit en het interieur bevat ongekend veel comfort. Kosten nog moeite zijn gespaard om een interieur van de hoogste kwaliteit af te leveren. De Jeep Cherokee kan o.a. uitgerust worden met een Multijet II Turbodieselmotor of een V6 benzinemotor.

Meer informatie

Jeep Cherokee motoren

De volgende motoren kunnen geleverd worden met de nieuwe Jeep Cherokee:

 • 2.0 Multijet II - 140 pk
 • 2.2 Multijet II - 185 pk
 • 2.2 Multijet II - 200 pk
 • 3.2 L Pentastar V6 - 272 pk

Alle Jeep Cherokee kleuren leverbaar

U kunt de Jeep Cherokee in alle carrosseriekleuren bestellen bij onze dealers. De volgende kleuren zijn leverbaar voor de Cherokee: Brilliant Black, Deep Cherry Red, Bright White, True Blue, Billet Silver en Granite Crystal.

Jeep Cherokee Longitude, Limited en Trailhawk uitvoeringen leverbaar

Wilt u zelf genieten van Jeep Cherokee en zijn ongekende luxe? Bij onze officiële Jeep-dealer, Vireo Auto, kunt u alle uitvoeringen en opties van de Jeep Cherokee kopen. Stern biedt tevens een Jeep Cherokee lease, financiering en verzekering aan. De Vireo Auto werkplaatsen kunnen ook gespecialiseerd Jeep onderhoud uitvoeren, zodat u alle producten en diensten voor uw Jeep op één adres vindt. Een groot voordeel van het Stern mobiliteitspakket. 

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jeep Cherokee Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Jeep Cherokee kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jeep leasen

Voordelig een Jeep Cherokee leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jeep Cherokee leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »