Over de Jeep Cherokee

Jeep heeft de nieuwe Cherokee volledig verbeterd. Niet alleen zijn de prestaties naar een nieuw niveau getild en is het brandstofverbruik verrassend laag, het exterieur is stijlvoller dan ooit en het interieur bevat ongekend veel comfort. Kosten nog moeite zijn gespaard om een interieur van de hoogste kwaliteit af te leveren. De Jeep Cherokee kan o.a. uitgerust worden met een Multijet II Turbodieselmotor of een V6 benzinemotor.

Jeep Cherokee motoren

De volgende motoren kunnen geleverd worden met de nieuwe Jeep Cherokee:

  • 2.0 Multijet II - 140 pk
  • 2.2 Multijet II - 185 pk
  • 2.2 Multijet II - 200 pk
  • 3.2 L Pentastar V6 - 272 pk

Alle Jeep Cherokee kleuren leverbaar

U kunt de Jeep Cherokee in alle carrosseriekleuren bestellen bij onze dealers. De volgende kleuren zijn leverbaar voor de Cherokee: Brilliant Black, Deep Cherry Red, Bright White, True Blue, Billet Silver en Granite Crystal.

Jeep Cherokee Longitude, Limited en Trailhawk uitvoeringen leverbaar

Wilt u zelf genieten van Jeep Cherokee en zijn ongekende luxe? Bij onze officiële Jeep-dealer, Vireo Auto, kunt u alle uitvoeringen en opties van de Jeep Cherokee kopen. Stern biedt tevens een Jeep Cherokee lease, financiering en verzekering aan. De Vireo Auto werkplaatsen kunnen ook gespecialiseerd Jeep onderhoud uitvoeren, zodat u alle producten en diensten voor uw Jeep op één adres vindt. Een groot voordeel van het Stern mobiliteitspakket. 

Jeep Cherokee voorraad

Jeep Cherokee privé lease

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Jeep Cherokee bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Jeep Cherokee bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Jeep Cherokee bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jeep Cherokee

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Jeep Cherokee service

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jeep onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jeep dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen