Audi Q2 1.4 TFSI COD Sport

Vanaf  € 475,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Audi leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

De Audi Q2 is de SUV speciaal ontworpen voor de stad en levert robuuste prestaties zonder in te leveren op ruimte of comfort. Een leaseauto waarin u met plezier uw gezin vervoert en die tegelijkertijd met zijn zakelijke uitstraling een gedegen indruk achterlaat. U kunt de Audi Q2 1.4 TFSI COD Sport nu leasen bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs. Ontdek de Audi Q2 en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kosten inbegrepen bij Audi Q2 full operational lease

De maandprijs van de Audi Q2 1.4 TFSI COD Sport, is op basis van een full operational lease. Een Stern full operational lease heeft o.a. de volgende kosten bij de leaseprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. Bij Stern full operational leasen is exclusief brandstofkosten. U kunt wel een brandstofpas bij uw lease aanvragen.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de Audi Q2 1.4 TFSI COD Sport actie. Hebt u interesse in een andere Audi Q2 lease? Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een informerend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Audi Q2 lease voor uw situatie en maken altijd een op maat gemaake offerte voor u.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.