Fiat Fullback SX 2.4 Enkele Cabine

Vanaf  € 465,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Fiat leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Fiat Fullback SternLease actie

De Fiat Fullback is gebouwd voor optimaal gebruikersgemak voor uw werk maar ook voor uw gezinsleven. Met een vernieuwd comfortabel interieur en genoeg opslagcapaciteit. De Fiat Fullback is een van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een aluminium motor: de SX 2.4 dieselmotor met 113 kW (152 pk). Ontdek de Fiat Fullback SX 2.4 bij SternLease en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een full operational lease.

Kosten die bij Fiat Fullback lease zijn inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Fiat Fullback SX 2.4 Enkele Cabine is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Fiat Fullback full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Fiat Fullback SX 2.4 Enkele Cabine uw volgende bedrijfswagen wordt? Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de beste Fiat lease voor uw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Fiat Fullback full operational lease of maak een afspraak met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp