Nissan Navara King Cab 2.3 Dci Visia

Vanaf  € 469,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Nissan leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

De Nissan Navara is de nieuwste toevoeging aan de Nissan bedrijfswagenrange. Een state-of-the-art pick-up met stevig chassis en een sterke maar efficiënte motor. Eersteklas comfort en de kracht om zelfs het zwaarste werkt te voltooien. U kunt nu de Nissan Navara Visia-uitvoering met King Cab en 2.3 DCi motor full operational lease bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Nissan Navara Visia King Cab allemaal voor uw onderneming kan betekenen!

Kosten die bij Nissan Navara Visia lease zijn inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Nissan Navara 2.3 DCi Visia King Cab is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Nissan Navara full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Nissan Navara 2.3 DCi Visia King Cab uw volgende bedrijfswagen wordt? Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de beste Nissan lease voor uw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het Nissan Navara full operational lease actiemodel of maak een afspraak met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp