Nissan Navara King Cab 2.3 Dci Visia

Vanaf  € 469,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Nissan leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

De Nissan Navara is de nieuwste toevoeging aan de Nissan bedrijfswagenrange. Een state-of-the-art pick-up met stevig chassis en een sterke maar efficiënte motor. Eersteklas comfort en de kracht om zelfs het zwaarste werkt te voltooien. U kunt nu de Nissan Navara Visia-uitvoering met King Cab en 2.3 DCi motor full operational lease bij SternLease voor een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Nissan Navara Visia King Cab allemaal voor uw onderneming kan betekenen!

Kosten die bij Nissan Navara Visia lease zijn inbegrepen

De getoonde maandprijs voor de Nissan Navara 2.3 DCi Visia King Cab is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Nissan Navara full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Nissan Navara 2.3 DCi Visia King Cab uw volgende bedrijfswagen wordt? Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de beste Nissan lease voor uw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het Nissan Navara full operational lease actiemodel of maak een afspraak met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.