Volkswagen Amarok 3.0 Tdi 120kW Trend

Vanaf  € 509,-  per maand excl. BTW

  • Diesel
  • Automaat
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Volkswagen Amarok SternLease actie

De Volkswagen Amarok is de nieuwe fenomenale pick-up die u nu voor een scherpe leaseprijs kunt leasen bij SternLease. De pick-up wordt standaard voorzien van een luxe interieur en 3.0 V6 TDi motor. Tevens leverbaar met vernieuwd infotainmentsysteem en navigatiesysteem met rear view achteruitrijcamera. Ontdek de Volkswagen Amarok 3.0 TDi Trend bij Stern en vraag een vrijblijvende offerte aan voor full operational leasen.

Kosten VW Amarok Trend full operational lease

De getoonde maandprijs voor de Volkswagen Amarok 3.0 Tdi Trend is op full operational lease basis. Een Stern full operational lease heeft verschillende kosten al bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Volkswagen Amarok Trend full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Benieuwd of de Volkswagen Amarok 3.0 Tdi Trend uw volgende bedrijfswagen wordt? Onze leaseadviseurs helpen u graag met het samenstellen van de beste Volkswagen lease voor uw onderneming. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Volkswagen Amarok Trend full operational lease of maak een afspraak met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

De leaseprijs bij Stern is inclusief

Rente en afschrijving
Houderschapbelasting
Reparatie onderhoud en banden
Vervangend vervoer na 24 uur
WA/Casco verzekering
Ongeval inzittenden verzekering
Rechtsbijstand verzekering
24 uurs pechhulp