Renault Scenic TCE 115PK Life

Vanaf  € 425,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Renault leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Het vernieuwde design van de Renault Scenic Life straalt plezier maar ook luxe uit. Deze auto rijdt comfortabel en biedt zeer veel ruimte. U kunt nu de Renault Scenic Life uitvoering met 115 pk sterke TCE motor zakelijk leasen voor een extra scherpe maandprijs. Alleen bij SternLease! Vraag een vrijblijvende offerte voor de Renault Scenic Life lease aan en ontdek wat uw volgende leaseauto allemaal kan.

Ook de nieuwe Renault Grand Scenic is leverbaar. Wilt u upgraden naar 7 zitplaatsen met hetzelfde comfort? Bekijk de Renault Grand Scenic lease-aanbieding. 

Renault Scenic Life full operational lease

De Renault Scenic TCE 115PK Life maandprijs is op basis van een full operational lease. Bij een Stern full operational lease zijn de volgende kosten bij de maandprijs inbegrepen: afschrijving, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en houderschapsbelasting. De Renault Scenic full operational lease is exclusief brandstofkosten.

Interesse in de Renault Scenic TCE 115PK Life? U kunt eenvoudig een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Onze adviseurs nemen spoedig contact met u op en doen u een persoonlijk voorstel. U kunt ook een verkennend gesprek aanvragen met onze adviseurs. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Renault Scenic full operational lease voor uw situatie.

Offerte aanvragen » Stel een vraag »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.