Kom tot rust in de Volvo V90 Cross Country, de robuuste nieuwe toevoeging aan de 90-serie van Volvo. De crossover brengt balans tussen de avontuurlijke en ontzorgende aspecten van Volvo. Vol rust, ruimte en natuurlijk materialen is de Volvo V90 Cross Country het nieuwe summum van Zweeds vakmanschap. De Volvo V90 Cross Country is nu leverbaar via onze officiële Volvo-dealer Svala Auto. Als onderdeel van het Stern-netwerk levert onze dealer de V90 Cross Country in alle uitvoeringen en met een zeer uitgebreid servicepakket. Ontdek de Volvo V90 Cross Country en de vele voordelen bij Stern.

Volvo V90 Cross Country kleuren

Volvo V90 Cross Country kleuren

De Volvo V90 Cross Country kan in een groot aantal kleuren besteld worden via onze dealers, waaronder: Ice White Solid, Magic Blue Metallic, Saville Grey Metallic, Twilight Bronze Metallic, Bright Silver, Osmium Grey, Onyx Black, Luminous Sand, Mussel Blue, Maple Brown, Inscription Electric Silver en Inscription Crystal White Pearl. Neem contact met ons op of bezoek een van onze Volvo-dealers voor kleurvoorbeelden.

Volvo V90 Cross Country motoruitvoeringen

De V90 Cross Country kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • T5 AWD automaat – 187 kW benzine
  • T6 AWD automaat – 235 kW benzine
  • D4 AWD manueel – 140 kW diesel
  • D4 AWD automaat – 140 kW diesel
  • D5 AWD automaat – 173 kW diesel
 

Volvo V90 Cross Country uitrusting

De Volvo V90 Cross Country kan geleverd worden met de volgende uitrustingsniveaus. Neem contact op met onze Volvo verkoopadviseurs voor een overzicht van de aangeboden accessoires voor de V90 Cross Country.

Vraag een Volvo V90 Cross Country offerte aan

Interesse in de Volvo V90 Cross Country? U kunt zo een proefrit of vrijblijvende offerte aanvragen bij onze officiële Volvo-dealer Svala Auto. Alle uitvoeringen zijn leverbaar en Stern biedt tevens opties voor leasen of een voordelige financiering. Wij zijn een Volvo totaalaanbieder en hebben tevens werkplaatsen die gespecialiseerd Volvo-onderhoud en schadeherstel kunnen uitvoeren. Bekijk eenvoudig onze actuele Volvo-voorraad of vraag meteen een vrijblijvende Volvo V90 Cross Country offerte aan.

Volvo V90 voorraad