De Volvo V90 XC is de Cross Country uitvoering van de nieuwe Volvo V90. Een robuust voertuig waarin de nieuw designstijl van Volvo wordt gecombineerd met de krachtige uitstraling van een crossover. Zweeds design op zijn best en prestaties die ieder terrein een avontuurlijk rijgebied maken. Nu te bestellen bij onze Volvo-dealer Svala Auto en tevens te leasen of te financieren.

Volvo V90 Cross Country kleuren

Volvo V90 Cross Country kleuren

De Volvo V90 Cross Country kan in een groot aantal kleuren besteld worden via onze dealers, waaronder: Ice White Solid, Magic Blue Metallic, Saville Grey Metallic, Twilight Bronze Metallic, Bright Silver, Osmium Grey, Onyx Black, Luminous Sand, Mussel Blue, Maple Brown, Inscription Electric Silver en Inscription Crystal White Pearl. Neem contact met ons op of bezoek een van onze Volvo-dealers voor kleurvoorbeelden.

Volvo V90 Cross Country motoruitvoeringen

De V90 Cross Country kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • D4 AWD manual/automaat
  • T5 AWD automaat
  • T6 AWD automaat
  • D5 AWD automaat
 

Volvo V90 Cross Country uitrusting

De Volvo V90 Cross Country kan geleverd worden met de volgende uitrustingsniveaus. Neem contact op met onze Volvo verkoopadviseurs voor een overzicht van de aangeboden accessoires voor de V90 Cross Country.

Vraag een Volvo V90 Cross Country offerte aan

Interesse in de Volvo V90 Cross Country? Bekijk online onze actuele voorraad of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze Volvo-dealer Svala Auto. U kunt ook meer informatie ontvangen over lease- en financieringsmogelijkheden. Of maak een afspraak voor een verkennend gesprek met een van onze Volvo verkoopadviseurs. Stern is een Volvo totaalaanbieder en biedt niet alleen alle Volvo producten maar ook alle Volvo service aan.

Volvo V90 voorraad