Kom tot rust in de Volvo V90 Cross Country, de robuuste nieuwe toevoeging aan de 90-serie van Volvo. De crossover brengt balans tussen de avontuurlijke en ontzorgende aspecten van Volvo. Vol rust, ruimte en natuurlijk materialen is de Volvo V90 Cross Country het nieuwe summum van Zweeds vakmanschap. De Volvo V90 Cross Country is nu leverbaar via onze officiële Volvo-dealer Svala Auto. Als onderdeel van het Stern-netwerk levert onze dealer de V90 Cross Country in alle uitvoeringen en met een zeer uitgebreid servicepakket. Ontdek de Volvo V90 Cross Country en de vele voordelen bij Stern.

Volvo V90 Cross Country uitrusting

De Volvo V90 Cross Country kan geleverd worden met de volgende uitrustingsniveaus. Neem contact op met onze Volvo verkoopadviseurs voor een overzicht van de aangeboden accessoires voor de V90 Cross Country.

Volvo V90 Cross Country motoruitvoeringen

De V90 Cross Country kan met de volgende motoren geleverd worden:

  • T5 AWD automaat – 187 kW benzine
  • T6 AWD automaat – 235 kW benzine
  • D4 AWD manueel – 140 kW diesel
  • D4 AWD automaat – 140 kW diesel
  • D5 AWD automaat – 173 kW diesel

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo V90 Cross Country Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit model kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Volvo lease

Voordelig een Volvo V90 leasen bij Stern

Privé of zakelijk een Volvo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw V90 samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Volvo.png

Stern verkoopt het merk Volvo onder de naam Svala Auto.

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »