Seat Leon 1.0 Eco Tsi Reference

Vanaf  € 349,-  per maand excl. BTW

  • 22% Bijtelling
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Daarom kiest u voor een Seat leasen bij Stern

90+ vestigingen voor o.a. leasing, onderhoud en schadeherstel
Scherpe leasetarieven
Door ons landelijk netwerk zijn veel modellen direct leverbaar
Gespecialiseerd in leasing voor MKB
SternMobility Card Blacklabel inbegrepen

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Full operational lease aanbieding

De ultieme 5-deurs, vol temperament en kracht. Dat is de Seat Leon. Nu met 1.0 Eco TSI motor en Reference uitrusting te leasen voor een extra scherpe maandprijs! De nieuwe Seat Leon is nog verder verbeterd en heeft een sublieme wegligging gekregen evenals state of the art technologie en een zuinige nieuwe motor. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij StenrLease en ontdek wat uw nieuwe leaseauto allemaal kan.

Wat u krijgt bij uw Seat Leon full operational lease

De nieuwe Seat Leon wordt door ons aangeboden op full operational lease basis en veel kosten zitten al in de maandprijs. Bij de leaseprijs voor de Seat Leon 1.0 Eco TSI Reference zitten de volgende kosten inbegrepen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud, banden en administratiekosten. Brandstofkosten zitten niet bij de full operational lease inbegrepen maar een brandstofpas kan wel aangevraagd worden.

Interesse in de Seat Leon 1.0 Eco TSI Reference? U kunt direct reageren op onze leaseactie. Vraag een vrijblijvende offerte aan dan neemt een van onze leaseadviseurs spoedig contact met u op. U kunt ook meteen een afspraak maken voor een verkennend gesprek met onze medewerkers. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Seat Leon full operational lease.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Wat is er allemaal standaard in het leasecontract opgenomen?

Onze leasecontracten zijn op basis van Full Operational Lease. Hierin zit standaard opgenomen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, WA + Casco verzekering, Ongeval Inzittendenverzekering, motorrijtuigen rechtsbijstandverzekering, onderhoud en banden, vervangend vervoer na 24 uur, administratiekosten en hulp bij pech in Nederland.

Hoe werkt bijtelling

Afhankelijk van de tariefschijf waarover u Loonbelasting of Inkomstenbelasting verschuldigd bent, zult u belasting moeten afdragen over het vastgestelde bedrag van de bijtelling (% x cataloguswaarde). De verschillende bijtellingspercentages zijn vastgesteld door de Belastingdienst en verschillen naarmate de auto het milieu meer vervuilt. Voor 2017 zijn er 2 verschillende percentages (4% en 22% bijtelling) die worden berekend. 4% geldt uitsluitend voor auto’s zonder CO2-uitstoot zoals elektrische auto's. 22% bijtelling is de standaard voor overige auto’s. De CO2-uitstoot staat vaak vermeld bij de specificaties van de auto die u wilt leasen en is tevens te zien op verschillende autosites. In sommige gevallen kan het bijtellingspercentage door toevoeging van opties veranderen. De definitieve cataloguswaarde en het definitieve bijtellingspercentage wordt uiteindelijk vastgesteld bij aanvraag van het kenteken van de auto.

Wat is de SternMobility Card Blacklabel?

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.