Mercedes Citan op maat voor iedere onderneming

De Mercedes-Benz Citan is een van de meest compacte bestelauto’s maar doet niet onder op het gebied van veelzijdigheid. De Citan kan uitgerust worden met een groot aantal benzine en dieselmotore, luxe accessoires en een laadruimte inrichting op maat gemaakt voor uw onderneming. Een van de beste bedrijfswagens voor in de stad, flexibel in gebruik en elegant vormgegeven. Direct uit voorraad leverbaar bij Stern.

Citan interieur

Het interieur van de Citan is ruimer dan u zou verwachten van een compacte bestelbus. Het interieur is standaard uitgerust met opbergvakken tussen de voorstoelen, radiovoorbereiding, warmtewerend glas en een doorlopende scheidingswand. Extra opties en accessoires zijn allen leverbaar via onze Mercedes-Benz dealers.

Citan afmeting

  • Kort: lengte van 3.937 mm / laadvolume van 2,4 m²
  • Lang: lengte van 4.321 mm / laadvolume van mm 3,1 m²
  • Extra lang: lengte van 4.705 mm / laadvolume van 3,8 m²
  • Laadvermogen tot 768 kg en het toegestaan totaalgewicht van 2200 kg

Citan kleuren

De Mercedes-Benz Citan kan afgeleverd worden met de volgende lakkleuren: Poolwit, Amarenarood, Dolfijngrijs, Inktblauw. De Citan is tevens leverbaar met de volgende metallic kleuren: Dravietzwart, Briljantzilver, Bornietrood, Cornelietblauw, Limonietbruin en Tenorietgrijs. Wilt u de Mercedes-Benz Citan in de huisstijl van uw bedrijf? Ook dit kan besproken worden bij de offerteaanvraag!

Bedrijfswagen van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB

Bedrijfswagenlease

Mercedes Citan lease

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Citan lease actie »

Zelf uw Citan samenstellen »

Stern bedrijfswagen service

Meer voor bedrijfswagens

Bedrijfswageninrichting

Onze combinatie van professionele inbouw en artikelen van topkwaliteit garandeert de zekerheid van een veilige inrichting.

Bekijk de mogelijkheden »

Schade & onderhoud

Schade aan uw bedrijfsauto of toe aan een onderhoudsbeurt? Bij stern bent u aan het juiste adres.

Meer over onderhoud »

Huur voordelig een bus

Alle huur busjes worden met airco geleverd, hebben geen stickers en zijn met verschillende opties en accessoires te huren.

Reserveer een bus »

Verzeker uw bedrijfswagen

Uw mobiliteit en bestelauto staan centraal. Met een verzekering van Stern zijn u en uw bestelauto beter verzekerd!

Meer over verzekeringen »

Financier een bedrijfswagen

Een financiering voor een bestelauto of ander model bedrijfswagen kan bij Stern met diverse voordelen worden afgesloten.

Lees meer »

Elektrisch vervoer (tot 45 km/u)

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer over Mango »

 

Raymond Berghuijs
Directeur Rollebol Kindercentra

Rollebol Kindercentra

“Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit”

“Rollebol Kindercentra is een professionele kinderopvangorganisatie met 9 locaties verspreid over Alkmaar. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Zo zijn we terecht gekomen bij een Stern dealer die zich in Alkmaar bevindt. Allereerst als leverancier van de personenbussen, waarvan de aflevering uitstekend is verlopen. Maar de service daarna is ook goed gebleken. Zo is met Stern afgesproken dat onze personenbussen altijd op zaterdag (wanneer wij geen kinderen hoeven te vervoeren) terecht kunnen voor een onderhoudsbeurt en ook een gratis wasbeurt krijgen. Stern hecht net als wij waarde aan kwaliteit, service en flexibiliteit.”