Kia Optima Sportswagon nu te koop bij Stern

De Kia Optima Sportswagon is de Optima maar dan nog stoerder en stijlvoller. Met strakke lijnen, verfijnd design en zoveel stijl, u wilt niet anders dan gezien worden in deze auto. De Kia Optima Sportswagon komt met eigen uitvoeringen en accessoires. Tevens kan de Sportswagon geleverd worden talloze moderne technologiën voor slimmer gebruik van de auto. De Kia Optima Sportswagon is nu leverbaar bij Stern. Vraag een offerte aan of bezoek een van onze Kia-dealers van Durmi Auto en Wander.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Kia Optima Sportswagon Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Kia Optima Sportswagon kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Kia leasen

Voordelig een Kia Optima Sportswagon leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Kia Optima Sportswagon leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »